Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulosul domn Cristiano Ronaldo! Portughezul a marcat deja împotriva tuturor echipelor contra cărora a jucat în Serie A!

Fabulosul domn Cristiano Ronaldo! Portughezul a marcat deja împotriva tuturor echipelor contra cărora a jucat în Serie A!galerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo pare de neoprit. La 34 de ani, portughezul a marcat deja împotriva tuturor echipelor contra cărora a jucat în Serie A

Peste câteva săptămâni, Cristiano Ronaldo împlineşte 35 de ani. Nici că se observă! Lusitanul a punctat duminică seară în victoria contra Romei şi a ajuns la borna 44 în cele 66 de meciuri disputate pentru Juventus Torino.

Italienii remarcă însă ceva supranatural la Ronaldo. În doar 18 luni de când evoluează în Serie A, super starul lusitan a marcat deja contra fiecărei echipe din campionat pe care a întâlnit-o!

Ronaldo s-a transferat la Juventus de la Real Madrid pentru 105 milioane de euro. În primul său sezon în Italia, portughezul a marcat 28 de goluri, iar acum are deja 16, după 23 de meciuri. În tricoul piemontezilor, Cristiano Ronaldo a  cucerit deja titlul de campion al Italiei în stagiunea 2018-2019, dar şi Supercupa Italiei în 2018.


 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare