Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fac emisiunea în bikini dacă se întâmplă asta!" Un nou pariu "nebun" pus de Gary Lineker, după cel pierdut cu "Leicester campioană"

"Fac emisiunea în bikini dacă se întâmplă asta!" Un nou pariu "nebun" pus de Gary Lineker, după cel pierdut cu "Leicester campioană"

Premier League

Comentarii

Fostul mare atacant englez Gary Lineker a pus un nou "pariu" spectaculos, după ce în urmă cu două sezoane promitea că va apărea în direct doar în boxeri dacă Leicester City va reuşi să câştige titlul în Premier League. Mahrez şi Vardy au devenit campioni în 2016, iar Lineker s-a ţinut de cuvânt.

Acum, Lineker e gata să-şi ducă provocarea mai departe: spune că va prezenta prima ediţie a emisiunii Match Of The Day din sezonul viitor, de la BBC, doar în BIKINI, dacă Manchester City va pierde titlul în acest sezon.

E însă greu de crezut că trupa lui Guardiola mai poate fi oprită, în condiţiile în care are un avans de 13 puncte faţa de Manchester United (locul 3), cu şase meciuri rămase de jucat.

"Dacă Mancheste City nu câştigă Premier League în acest sezon ar fi un dezastru. De fapt, dacă nu câştigă voi prezenta primul MOTD din sezonul viitor doar în bikini!", a scris Lineker pe Twitter :).

Afla mai multe despre: linekerbikinichilotiboxeriemisiunelive 

viewscnt
Articole similare