Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fac totul pentru a-l păstra pe Olăroiu! Ce decizie a luat miliardarul lui Jiangsu Suning

Fac totul pentru a-l păstra pe Olăroiu! Ce decizie a luat miliardarul lui Jiangsu Suninggalerie foto
Comentarii

Potrivit presei italiene, Jiangsu Suning, campioana Chinei, este aproape să-l păstreze pe Alex Teixeira, vedeta echipei.

Dorit de Al Hilal şi atras cu un salariu impresionant de rivalii de la Shanghai SIPG, Alex Teixeira ar putea rămâne la Jiangsu Suning.

Cel mai important om al lui Olăroiu în cursa senzaţională spre un titlu aproape imposibil de câştigat, brazilianul a primit deja o propunere ed prelungire a contractului din partea miliardarului care conduce echipa lui Olăroiu.

Jurnalistul italian, Marco Corradi, anunţă că Teixeira va prelungi cu Jiangsu Suning, după ce Zhang Jingdong a făcut un efort financiar pentru a-l ţine pe jucătorul numărul 1 al lui Olăroiu.

73 de goluri a marcat Alex Teixeira în 153 de meciuri pentru Jiangsu Suning. Brazilianul are şi 43 de pase decisive, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului din China. Teixeira a mai jucat la Şahtior Doneţk şi Vasco da Gama şi ar putea fi cedat la Corinthians pe perioada cât campionatul Chinei este întrerupt.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinaalex teixeira 

viewscnt
Articole similare