Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Face 6-7 milioane de euro după meciul cu Hajduk!” Jucătorul de la FCSB pe care l-a remarcat Dumitru Dragomir

”Face 6-7 milioane de euro după meciul cu Hajduk!” Jucătorul de la FCSB pe care l-a remarcat Dumitru Dragomir

UEFA Europa League

Comentarii

Dumitru Dragomir este de părere că FCSB avea nevoie de un atacant de viteză, care să-l completeze pe Gnohere, cel care nu excelează la acest capitol. Cu Hajduk, Rusescu a intrat în minutul 83 şi FCSB a jucat cu două vârfuri.

Dumitru Dragomir crede că transferul lui Raul Rusescu nu este o mutare inspirată pe FCSB. Fostul preşedinte LPF este de părere că ar fi trebuit adus un atacant cu viteză, concluzie trasă după FCSB - Hajduk 2-1. Dragomir spune că Gnohere are nevoie să fie completat de un vârf care să aibă viteză, un punct la care francezul nu excelează:

”Eu nu ştiu poltica asta de transferuri, să iei doi jucători, două vârfuri fără viteză. Într-adevăr, ăsta, Gnohere, n-a jucat rău, dar, domne', iei un jucător de viteză în faţă sau bagi unul de viteză”, a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte LPF este de părere că Bogdan Planic nu valorează 10 milioane de euro, dar oricum are o cotă ridicată: ”După jocul cu Hajduk, face 6-7 milioane. N-a jucat rău”.

În schimb, Dragomir pariază pe Dennis Man şi Olimpiu Moruţan: ”Se face fotbalist şi el, şi Moruţan. Dacă fac forţa în picioare, se fac fotbalişti”.

Afla mai multe despre: fcsbeuropa leaguedumitru dragomirhajduk split 

viewscnt
Articole similare