Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Face orice ca să ia titlul în Premier League. Jurgen Klopp a angajat un om din Cartea Recordurilor. Ce va face la Liverpool

Face orice ca să ia titlul în Premier League. Jurgen Klopp a angajat un om din Cartea Recordurilor. Ce va face la Liverpool

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a dus-o pe Liverpool până în finala Ligii Campionilor, iar acum este gata să facă tot ce e posibil pentru ca echipa de pe Anfield să câştige titlul în Anglia.

Klopp a adus la echipă un om care să se ocupe de... aruncările de la margine. Chiar dacă pare uşor amuzant, managerul lui Liverpool explică alegerea sa.

Niciodată nu auzisem de un antrenor pentru aruncările de la margine. Când am aflat de el, am ştiut că vreau să-l întâlnesc. Iar din clipa în care l-am întâlnit am fost sută la sută sigur că vreau să-l angajez”, a spus neamţul.

Thomas Gronnemark are 42 de ani şi deţine recordul pentru cea mai lungă aruncare cu mingea. Danezul a intrat în Cartea Recordurilor în 2010, după ce a aruncat mingea la 51,33 de metri.

Rolul meu este să îmbunătăţesc aceste aruncări în fotbal. Majoritatea jucătorilor câştigă între 5 şi 10 metri în lungime, unii chiar 15. Vreau execuţii lungi şi precise.

În fiecare meci, există o medie de 40-50 de aruncări, ceea ce înseamnă că trec în jur de 12 minute cu asemenea momente. Iar echipele pierd mai mult de jumătate din mingi. I s-a întâmplat şi lui Abidal, în finala Ligii din 2011. Şapte secunde mai târziu, Rooney marca pentru United”, a spus Gronnemark.

Afla mai multe despre: kloppliverpoolantrenor 

viewscnt
Articole similare