Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faceţi cunoştinţă cu Claudiu Răducanu al fotbalului mondial. Richarlison, replică fabuloasă atunci când a fost întrebat despre mâncarea favorită

Faceţi cunoştinţă cu Claudiu Răducanu al fotbalului mondial. Richarlison, replică fabuloasă atunci când a fost întrebat despre mâncarea favorităgalerie foto
Comentarii

Atacantul echipei Everton, Richarlison, a oferit o replică memorabilă, atunci când a fost întrebat care este mâncarea sa favorită în Anglia.

Brazilianul s-a făcut de râs în cadrul unui Q&A pe internet. Richarlison a lăsat de înţeles că pastele reprezintă o mâncare tipic englezească, într-o conversaţie avută cu un fan pe Twitter.

"Care este mâncarea ta favorită din Anglia?", l-a întrebat un fan pe Richarlison, replica brazilianului stârnind un val de ironii pe Twitter: "Paste", a răspuns fotbalistul sud-american.

Richarlison aduce aminte de Claudiu Răducanu

Replica oferită de Richarlison aduce aminte de declaraţiile savuroase oferite de fostul fotbalist român Claudiu Răducanu. Fostul vârf al Stelei este poreclit "Blocnotes", după ce la începutul carierei a spus, printre altele, că ar accepta fără probleme să locuiască într-un "blocnotes"

În vârstă de 22 de ani, Richarlison joacă la Everton din 2018, atunci când gruparea din Liverpool a plătit 40 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Watford. În acest sezon, Richarlison a reuşit trei goluri şi două assist-uri, în 12 apariţii în Premier League.

Afla mai multe despre: richarlison 

viewscnt
Articole similare