Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Facţiunea ”Uniţi Sub Tricolor” revine pe stadion pentru România - Elveţia. ”Ne vedem tot în Peluza Sud”

Facţiunea ”Uniţi Sub Tricolor” revine pe stadion pentru România - Elveţia. ”Ne vedem tot în Peluza Sud”

Echipa națională

Comentarii

Controversata facţiune ”Uniţi Sub Tricolor” şi-a anunţat prezenţa la meciul România - Elveţia, pe 21 noiembrie, de pe Arena Naţională, care poate consfinţi calificarea tricolorilor la EURO 2024.

Rămâne de văzut care va fi comportamentul ultraşilor din ”Uniţi Sub Tricolor” la acest meci, după incidentele provocate la partida cu Kosovo, când s-au încăpăţânat să afişeze mesajul ”Kosovo e Serbia”.

Suporterii din ”Uniţi Sub Tricolor” răspund ”prezenţi” la meciul cu Elveţia

Atunci, arbitrul a întrerupt partida aproximativ 50 de minute, fiind luată în discuţie chiar întreruperea definitivă a jocului, cel mai probabil cu o victorie la ”masa verde” a kosovarilor, scor 3-0.

Aşadar, ultraşii au demonstrat că pot merge foarte departe atunci când îşi propun ceva, chiar dacă asta ar putea produce prejudicii echipei naţionale.

De data aceasta, întreaga suflare a fotbalului românesc îşi pune speranţa că nucleul dur al facţiunii va acţiona doar în avantajul echipei naţionale, care este doar la doi paşi distanţă de EURO 2024.

Suporterii şi-au anunţat prezenţa la meciul cu Elveţia şi au făcut un apel către toţi cei care doresc să le fie alături, într-un moment atât de important pentru tricolori.

La mijlocul lunii viitoare, revenim pe Arena Naţională pentru meciul mult aşteptat împotriva Elveţiei, cel care închide grupa şi va fi decisiv pentru calificarea la Euro 2024.

Va fi un stadion plin care va vibra prin cântecele peluzei, o atmosferă de zile mari şi sperăm ca la final, o sărbătoare generală pe teren şi în tribune, momente pe care le-am trăit atât de rar în ultimele decenii.

Biletele sunt deja în vânzare şi dispar în ritm alert, aşa că ne vedem cu toţii acolo, marţi (21 noiembrie), pe cel mai mare stadion al ţării.

Dacă vrei să încurajezi naţională împreună cu noi, ne vedem tot în Peluza Sud, sectorul 106. Doar România!”, a fost mesajul public transmis de ”Uniţi Sub Tricolor”.

Afla mai multe despre: uniti sub tricolorromania - kosovoelvetiaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare