Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Făcuţi praf ca în Liga 1! Atac nimicitor lansat de şeful lui Sporting la două vedete: "Am jucat 9 contra 11! Au luat galben intenţionat, să nu joace în retur!"

Făcuţi praf ca în Liga 1! Atac nimicitor lansat de şeful lui Sporting la două vedete: "Am jucat 9 contra 11! Au luat galben intenţionat, să nu joace în retur!"
Comentarii

În direct la Telekom Sport 1, Sporting Lisabona a pierdut pe terenul lui Atletico Madrid, scor 2-0, în manşa tur a sferturilor de finală Europa League.

După meci, preşedintele grupării portugheze, Bruno de Carvalho, a lansat un atac extrem de dur la adresa propriei echipe, într-o postare pe Facebook. O reacţie "comună" în Liga 1, dar rar întâlnită în fotbalul de top.

Fabio Coentrao şi Bas Dost au fost acuzaţi în mod direct că au luat intenţionat cartonaşe galbene pentru a nu mai juca în returul de săptămâna viitoare.

VEZI AICI TOATE REZUMATELE MECIURILOR DIN EUROPA LEAGUE



"Ce mi-am dorit să văd: O echipă concentrată, cu atitudine şi gata de sacrificii, impecabilă din punct de vedere defensiv. 11 jucători care să se autodepăşească şi să devină 22.

Ce am văzut? O echipă cu atitudine, dar cu o apărare lipsită de concentrare. Coates şi Mathieu au făcut ce n-au putut face atacanţii lui Atletico [...] Din 11, în loc să devenim 22, cum mi-am dorit, am jucat în 9 de multe ori şi asta ne-a costat mult.

Fabio (n.r. Coentrao) şi Bas Dost n-au vrut să mai joace pe Alvalade şi au făcut faulturi de galben pe care nu aveau cum să le facă!

În loc de 11, noi am fost 9 jucători pe teren, iar asta ne-a costat scump. Coentrao şi Bas Dost nu au mai vrut să joace şi în returul de pe Alvalade şi au luat cartonaşe galbene pe care nu le-ar fi încasat niciodată",
a scris Bruno de Carvalho pe contul său.

Afla mai multe despre: sporting lisabonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare