Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FAIL din prima! Noul transfer al Barcei şi-a pus fanii în cap! Declaraţia care i-a înfuriat pe suporterii blaugrana

FAIL din prima! Noul transfer al Barcei şi-a pus fanii în cap! Declaraţia care i-a înfuriat pe suporterii blaugrana

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona primit permisiunea să transfere un atacant în locul accidentaţilor Luis Suarez (32 de ani) şi Ousmane Dembele (22 de ani). Alesul catalanilor se cheamă Martin Braithwaite.

Fostul jucător de la Esbjerg, Toulouse şi Middlesbrough a fost prezentat în cursul zilei de joi, după ce FC Barcelona i-a plătit clauza de reziliere de 18 milioane de euro.

Chiar dacă a marcat doar şase goluri în acest sezon de LaLiga şi joacă la o echipă care se luptă să evite retrogradarea, el este atacantul preferat de Quique Setien, chiar dacă oficialii campioanei Spaniei aveau pe listă şi alţi jucători, cu cifre mai bune.

Martin Braithwaite a intrat insă aproape imediat în "gura fanilor", mai ales după ce presa din Spania a descoperit nişte declaraţii interesante ale atacantului din urmă cu câţiva ani.

În 2012, într-un interviu acordat publicaţiei daneze Lokalvisen,  Martin Braithwaite declara: "Real Madrid este un club uriaş, clubul la care oricine vrea să joace. Evident, şi pentru mine, Real Madrid este cea mai mare provocare şi cel mai mare obiectiv al carierei mele".

Nici în 2014,  Martin Braithwaite nu s-a "cuminţit". Într-un alt interviu acordat Tipsbladet, norvegianul explica: "Echipa mea preferată? Real Madrid! Cel mai mare vis al meu? Să ajung să joc la Real Madrid".

Firesc, fanii catalani au explodat imediat pe reţelele de socializare. Majoritatea consideră că Barcelona nu trebuia să investească 18 milioane de euro într-un fotbalist care nu are nici nivelul de a evolua la clubul lor, dar nici pasiunea de a o face pentru un club ca Barcelona, aşa cum se întâmplă în cazul lui Ansu Fati sau Carles Perez, ultimul crescut de Barca şi cedat la AS Roma în iarnă.
 

Afla mai multe despre: martin braithwaitebarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare