Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fair Play la Hermannstadt. Ionuţ Stoica recunoaşte că l-a faultat pe Grădinaru: ”Am greşit, cred că l-am agăţat!”

Fair Play la Hermannstadt. Ionuţ Stoica recunoaşte că l-a faultat pe Grădinaru: ”Am greşit, cred că l-am agăţat!”

Hermannstadt​

Comentarii

Fundaşul lui FC Hermannstadt, Ionuţ Stoica a comis penalty-ul care a dezechilibrat partida de la Chiajna. Fotbalistul sibienilor a recunoscut la finalul partidei, la microfonul Telekom Sport 1 că l-a agăţat pe Grădinaru în minutul 37.

”Rezultatul este corect având în vedere scorul. A fost o greşeală din partea mea. Am crezut că o să ajung la minge, dar Grădinaru a fost mai rapid decât mine şi cred că l-am agăţat puţin. Ne-am temut puţin pentru că ştiam că ei joacă bine acasă şi sunt obişnuiţi cu terenul sintetic mai mult decât noi. Din păcate, avem probleme în deplasare, nu reuşim să scoatem puncte. Am luat până acum doar goluri din faze fixe, doar un singur gol l-am primit din acţiune. Cred că aici avem probleme destul de mari. Este greu, mai e mult de jucat şi sper să ne revenim repede, ca să nu fie prea târziu. După Voluntari urmează meciuri foarte grele, dar este obligatoriu să începem să câştigăm puncte în deplasare, pentru că altfel va fi foarte dificil.” a explicat Stoica.

Pelici: ”Cred că acel penalty dacă nu ar fi existat, jocul putea merge mult mai bine pentru noi!”


Antrenorul lui FC Hermannstadt, Alexandru Pelici a explicat la finalul partidei la Telekom Sport 1: ”După aspectul jocului din prima repriză, nu anunţa nimic cum că gazdele vor intra în avantaj. Cred că acel penalty dacă nu ar fi existat, jocul putea merge mult mai bine pentru noi. A fost o intervenţie nefericită a lui Stoica şi a doua repriză am fost obligaţi să alergăm după egalare. Aşa se înâmplă când nu marchezi. Diferenţa s-a făcut între atacul Chiajnei şi atacul nostru. N-aş spune că e atât de greu în Liga 1, dar trebuie să înţelegem noi diferenţa dintre Liga 1 şi Liga 2. Viteza de joc e alta, viteza de joc a pressingului, a contra pressingului, spaţiile între linii sunt mai mici şi din pacate noi facem greşeli care ne costă. Meciuri uşoare nu sunt, pentru că noi suntem o echipă nou promovată. Poate doar primele clasate au arătat altfel de fotbal, în rest noi suntem acolo toate, ne luptăm şi tragem cu dinţii pentru fiecare punct, pentru fiecare metru de teren!” a mărturisit tehnicianul în vârstă de 44 de ani. 

Formaţia Concordia Chiajna a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Golurile au fost marcate de Batin ’38, dintr-un penalty acordat pentru un fault comis chiar de Ionuţ Stoica la Grădinaru, şi de Panait ’88.

Afla mai multe despre: hermannstadtconcordia chiajnaionuţ stoicaliga 1 

viewscnt
Articole similare