Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fair play sau a vrut să se pună bine cu ei? Mateiu, elegant la finalul partidei de la Craiova: ”Vreau să-i felicit pe cei de la Viitorul. Au fost mai buni ca noi anul acesta!”

Fair play sau a vrut să se pună bine cu ei? Mateiu, elegant la finalul partidei de la Craiova: ”Vreau să-i felicit pe cei de la Viitorul. Au fost mai buni ca noi anul acesta!”
Comentarii

FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Constănţenii au marcat ultimul gol în minutul 90+3 şi încheie sezonul pe locul 3.

Universitatea Craiova a condus cu 1-0, după ce Martic a înscris în minutul 16. Egalitatea a fost însă restabilită de un autogol al lui Mihăilă ’70, iar în minutul 90+3, Drăguş a adus victoria echipei Viitorul. Viitorul termină sezonul pe locul 3 şi îşi asigură prezenţa în cupele europene. Craiova încheie pe 4 şi stă la mâna echipei lui Hagi. Dacă Viitorul o învinge pe Astra în finală şi câştigă Cupa României, oltenii merg în Europa. Altfel, giurgiuvenii îşi vor asigura biletele pentru Europa League.

La finalul partidei, Alexandru Mateiu, cel mai bun jucător în opinia fanilor olteni în acest sezon a mărturisit pentru Telekom Sport: ”Vreau să mulţumesc fanilor. Ştiu că mă apreciază şi le mulţumesc. Am condus la fel ca în Cupă, am avut 1-0, apoi au întors. Îi felicit şi le urez multă baftă. Au fost mai buni ca noi anul acesta” a spus Mateiu.

”Nu putem să-i reproşăm nimic lui Mihăilă (n.r cel care şi-a marcat un autogol). Suntem dezamăgiţi şi sper ca la anul să luăm pas cu pas totul şi să ne câştigăm meciurile” a mai spus Mateiu. El s-a autodeclarat un fan al adversarilor de astăzi în finala Cupei României contra Astrei: ”Da, vom ţine cu Viitorul, cred că voi avea şi emoţii la finală. Nu ştim unde am greşit, dar din minutul 50 ei ne-au dominat astăzi. Nu ne vine să credem, dar ce putem face. Eu îmi fac datoria aici, nu vreau să vorbesc de transferuri” a mai spus Alexandru Mateiu pentru Telekom Sport.

Ultimele două partide ale play-off-ului, FCSB – CFR Cluj şi Astra Giurgiu – Sepsi, se vor disputa duminică, respectiv luni, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru mateiu 

viewscnt
Articole similare