Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fake News!" Neymar reacţionează după ultimele zvonuri apărute în presa spaniolă

"Fake News!" Neymar reacţionează după ultimele zvonuri apărute în presa spaniolă

PSG

Comentarii

Neymar a ajuns la PSG în vara anului trecut şi din acel moment au apărut zvonurile legate de o eventuală plecare la Real Madrid şi chiar la FC Barcelona. Fotbalistul a ţinut să lămurească toate aceste zvonuri şi a făcut destul de clar printr-o postare pe reţelele sociale.

"Fake News" este textul care apare pe captura foto a unei ştiri referitoare la revenirea lui Neymar la FC Barcelona. Subiectul a fost abordat în ultimele zile în mai multe ziare sportive importante din Spania, precum AS sau El Mundo Deportivo. 

Cotidianul de casă al Barcei, Mundo Deportivo chiar a creat un sondaj în care i-a întrebat pe fanii echipei dacă îşi doresc revenirea brazilianului pe Camp Nou şi se pare că cei mai mulţi îşi doresc acest lucru. Din cei aproximativ 17,000 de cititori, 64% sunt de acord cu revenirea starului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A @revistacaras e @uoloficial , usando conceitos de física quântica, conseguiu encontrar com @neymarjr em dois lugares diferentes ao mesmo tempo. Como todos sabemos, o craque estava ontem e hoje em Portugal e não foi a Barcelona. A ciência explica !  . @revistacaras and @uoloficial , using concepts of quantum physics, was able to find @neymarjr in two different places at the same time. As we all know, @neymarjr was yesterday and today in Portugal and wasn’t in Barcelona. Science explains !  . #fakenews #neymar #neymarjr #njr #caras #uol

A post shared by Neymar Jr Site (@neymarjrsiteoficial) on

Afla mai multe despre: neymarpsgfc barcelonatransferzvonuri 

viewscnt
Articole similare