Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Falcao se întoarce acasă! ”El Tigre” o înfruntă pentru prima dată pe Atletico Madrid!

Falcao se întoarce acasă! ”El Tigre” o înfruntă pentru prima dată pe Atletico Madrid!
Comentarii

Atletico Madrid a avut de-a lungul timpulul atacanţi incredibili, dar sunt puţini cei care au lăsat în urmă amintiri impresionante. Radamel Falcao este unul dintre ei şi acum o va înfrunta pentru prima dată pe Atletico.

Radamel Falcao, poreclit ”El Tigre” a jucat pentru madrileni numai două sezoane în 2011/12 şi 2012/13, dar a avut o contribuţie decisivă la succesul din Europa League (2012), Supercupa Europei (2012) şi Cupa Regelui (2013).

Columbianul a marcat 70 de goluri, 36 în primul său sezon şi 34 în cel de-al doilea. Cu un asemenea impact, el a devenit repede erou pe Vicente Calderon şi miercuri va reveni la Madrid în postura de adversar, cu Monaco, doar că de această dată pe Stadionul Wanda Metropolitano.

72 de goluri a marcat ”El Tigre” în 116 jocuri pentru AS Monaco

Falcao a plecat de la Atletico în 2013 şi acesta va fi primul meci pe care îl va disputa contra formaţiei lui Simeone. Chiar dacă nu a mai atins performanţele de la Madrid, columbianul rămâne în continuare un atacant extrem de periculos.

Atletico Madrid - AS Monaco se joacă miercuri, de la ora 19:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: radamel falcaoel tigremadrileniatletico madridacasăeuropa leaguesupercupa europeicupa regeluicolumbianmonacovicente calderonwanda metropolitanosimeoneatacanttelekom sport 

viewscnt
Articole similare