Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Falub ironic la adresa lui Chivulete: ”Excepţional a arbitrat. N-am mai văzut de mult un arbitraj aşa bun!”

 Falub ironic la adresa lui Chivulete: ”Excepţional a arbitrat. N-am mai văzut de mult un arbitraj aşa bun!”

U Cluj

Comentarii

Adrian Falub, antrenorul Universităţii Cluj, a vorbit despre arbitrajul lui Andrei Chivulete şi l-a ironizat la finalul meciului pe centralul partidei

”Toată lumea ştie că Tănase obţine penaltiuri uşoare, în afară de domnul Chivulete. Ştiam toţi, când am văzut că... toată banca de rezerve, când am văzut că Tănase e în situaţia aia, am şi strigat toţi penalti, că el era jos deja” spus Falub la finalul meciului, apoi a continuat: ”Arbitrajul excepţional, nu am văzut de mult un arbitraj aşa bun ca la domnul Chivulete. Penalty clar. L-a lovit, cred că putea să îi dea şi cartonaş roşu” l-a ironizat Falub pe centralul meciului.

”Suntem departe de primele locuri, sunt puncte multe pe care e greu să le recuperezi. Dar eu îmi doresc să avem suporterii alături de noi, să ne susţină. De când am venit eu am început un drum nou şi eu zic că va fi un drum corect. Adică niciodată nu o să vin să le vând iluzii sau să îi mint şi am rugămintea ca şi ei să vină să ne susţină, indiferent pe ce loc suntem în campionat. Soarta noastră din turul ăsta de campionat depinde de meciul cu UTA. Întâlnim poate cea mai bună echipă din Liga a II-a  în momentul ăsta şi atunci trebuie să demonstrăm şi noi că suntem o echipă care ne putem bate cu ei” a mai declarat tehnicianul clujenilor după meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: adrian falubu cluj 

viewscnt
Articole similare