Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia lui Maradona a dezvăluit una dintre ultimele dorinţe din viaţa fostului mare fotbalist: "Îşi dorea acest lucru"

Familia lui Maradona a dezvăluit una dintre ultimele dorinţe din viaţa fostului mare fotbalist: "Îşi dorea acest lucru"
Comentarii

Familia fostului fotbalist argentinian Diego Maradona, care a marcat joi comemorarea de un an de la decesul lui ''El Pipe de Oro'', a dezvăluit că una dintre ultimele lui dorinţe a fost ca rămăşiţele să-i fie depuse la un mausoleu unde fanii să-i aducă un omagiu.

Familia legendarului jucător a cerut ajutor de la guvenul oraşului Buenos Aires pentru obţinerea unui teren unde să se construiască ''Memorial Maradona'', pe malul unui râu şi aproape de natură.

''Astăzi, una dintre ultimele lui dorinţe începe să devină realitate'', a fost mesajul postat de familia lui Maradona pe Instagram, alături de cererea oficială.

În document se spune că Maradona îşi dorea ''un loc etern de odihnă care poate fi vizitat şi în care poate primi recunoştinţa şi dragostea a milioane de persoane care şi-o exprimă zilnic prin diverse mijloace''.

Guvernul din Buenos Aires nu a comentat deocamdată cererea familiei fostului fotbalist.

Maradona, care suferea de probleme cu rinichii, ficatul şi inima, a murit la 60 de ani în urma unui infarct, pe 25 noiembrie 2020, la doar câteva săptămâni după o operaţie pe creier, pentru îndepărtarea unui cheag de sânge.

Campionul mondial a fost înmormântat alături de părinţii lui în cimitirul Bella Vista, în suburbiile oraşului Buenos Aires.

Afla mai multe despre: maradona 

viewscnt
Articole similare