Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia Păunescu a compus încă un imn după cel al Rapidului: "E foarte frumos, abia aştept să-l cânt". Lansarea, într-un cadru special

Familia Păunescu a compus încă un imn după cel al Rapidului: "E foarte frumos, abia aştept să-l cânt". Lansarea, într-un cadru special

Gimnastică

Comentarii

Cei mai valoroşi gimnaşti ai anului 2023 au fost în centrul atenţiei în spectacolul organizat la Circul Metropolitan din Bucureşti

Premiaţi la Gala Gimnasticii Româneşti, cu gândul la Jocurile Olimpice

Gimnastica a sărbătorit la Circul Metropolitan din Bucureşti succesele anului trecut şi a făcut planuri pentru dificilul sezon 2024. Sabrina Voinea, Andrei Muntean şi David Gavrilovici au fost cei mai buni sportivi la gimnastică artistică, respectiv aerobică. Totodată, cei care au participat la Gala Gimnasticii Româneşti au avut privilegiul de a asculta în premieră imnul gimnasticii!

Strălucitoare într-o rochie de seară de culoare verde, cu un colier asortat la gât, Sabrina Voinea, cea mai valoroasă gimnastă din 2023, a mărturisit că nu i-a luat deloc mult să îşi aleagă ţinuta.

„O jumătate de oră mi-a luat să o aleg. Iar să mă machiez îmi ia vreo 20 de minute. Îmi place foarte mult să mă aranjez şi în timpul liber şi în timpul concursului”, a declarat Sabrina Voinea, gimnasta anului 2023 în România, pentru Sportsnet.ro

Pentru Sabrina, acest an e unul al obiectivelor înalte! Ea speră să cucerească două titluri europene şi cel puţin o medalie olimpică, la vară!

„Vreau ca în acest an să iau cel puţin două medalii de aur la Europene şi să mă întorc apoi cu cel puţin o medalie de la Jocurile Olimpice” – Sabrina Voinea, gimnasta anului 2023 în România.

Andrei Muntean, premiat de Marian Drăgulescu

Singurul român calificat în probele masculine de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice, Andrei Muntean, a primit premiul de cel mai bun gimnast de la Marian Drăgulescu.

„Ce sfat să îi dau lui Andrei pentru Jocurile Olimpice? Să se focuseze, să se concentreze pe ceea ce-şi doreşte, să muncească mult şi să nu renunţe până nu ajunge acolo unde îşi doreşte el” – Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial şi european la gimnastică.

Pentru Andrei Muntean, locaţia aleasă pentru organizarea galei a fost una perfectă. Fascinat de momentele de virtuozitate realizate de câteva trupe, Andrei şi-a promis că va reveni, mai ales că pe câţiva dintre artişti deja în cunoştea, fiind foşti gimnaşti.

„Am fost acum câţiva ani aici, dar cred că voi reveni, pentru că cei de aici fac un spectacol extraordinar şi mă bucur că am avut ocazia să-i văd. Îi cunosc pe mulţi de aici şi mă bucur că am ocazia să-i văd nu doar în sala de gimnastică, ci inclusiv aici la circ” – Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice.

Gimnastul are o singură dorinţă pentru 2024: să fie sănătos!

”Vreau să ajung într-o formă cât mai bună, să-mi îmbunătăţesc exerciţiul la paralele şi la Jocurile Olimpice să am ocazia să mă lupt la o medalie olimpică, visul oricărui sportiv” – Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice.

Şi pentru Carmencita Constantin, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, anul 2024 e unul al marilor provocări.

„Noi continuăm la gimnastică artistică masculină competiţiile în care încercăm calificările şi a altor sportivi pe lângă Andrei. Suntem într-o serie de Cupe Mondiale şi apoi e şi Campionatul European din luna aprilie şi abia apoi vom afla calificaţii. La fete la fel, şi ele sunt într-o competiţie, ele cu ele, încă nu se ştie cine ne va reprezenta la Campionatul European, în sensul că avem un regulament în baza căruia au mai multe serii de verificări şi cine va fi cel mai în formă şi va avea punctajul cel mai bun va face parte din echipa care va pleca la Europene. Ulterior pentru Jocurile Olimpice, selecţia se va relua de la zero” – Carmencita Constantin, preşedinte FRG.

A fost lansat Imnul gimnasticii

Cu ocazia Galei, s-a lansat şi noul imn al gimnasticii, compus de Andrei Păunescu. Toată lumea a fost entuziasmată, chiar dacă unii recunosc că nu au voce.

„E un imn foarte frumos, pe care abia aştept să-l cânt. Şi abia aştept după Jocurile Olimpice să ne întoarcem victorioşi şi să ni se cânte imnul gimnasticii” – Andrei Muntean, gimnast calificat la Jocurile Olimpice.

„Sunt convinsă că sportivii ştiu că a fost compus cu gândul la ei, ştiu că toţi copiii l-au cântat pentru ei şi urmează să avem un videoclip şi sper ca acest videoclip să-i însoţească şi să-l asculte înainte de toate concursurile de aici încolo” – Carmencita Constantin, preşedinte FRG.

„Ideea e una super OK, super-frumoasă. Abia l-am auzit, am luat şi eu acel cartonaş să mă uit şi eu la versuri. Sună bine, e dinamic, antrenant, antrenantă muzica, e OK. Eu cânt peste tot, numai că nu prea am voce, fugiţi de lângă mine dacă încep să cânt” – Marian Drăgulescu, multiplu campion mondial şi european la gimnastică.

Afla mai multe despre: imn gimnasticaromania gimnasticasabrina voineaandrei muntean 

viewscnt
Articole similare