Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fan al Rapidului, primarul din Singureni a scandat contra Stelei: ”La anul ne batem cu ei şi va fi război!”

Fan al Rapidului, primarul din Singureni a scandat contra Stelei: ”La anul ne batem cu ei şi va fi război!”

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a reuşit să treacă cu 7-0 de Singureni, în prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. La giurgiuveni, primarul Marian Pătuleanu spune că a fost meciul de retragere, dar ameninţă că la anul va încurca Steaua.

Rapid n-a avut prea mari emoţii în turul cu Singureni. Primarul din Singureni a profitat că jucătorii săi nu pot face faţă, astfel că a intrat în minutul 69, dar spune că a fost meciul de retragere. Fan al Rapidului, Marian Pătuleanu spune că este cea mai frumoasă retragere pe care o putea avea şi ameninţă că la anul va încurca Steaua.

”M-am retras din fotbal cu echipa mea favorită. Nu contează scorul, vreau să-i omorâţi pe Steaua. E o mare onoare pentru comuna noastră, o comună frumoasă din judeţul Giurgiu. Dumnezeu a făcut aşa chiar pe placul meu. Adică îmi doream de mic copil, de când am început să dau şi eu în minge, să am o retragere aşa frumoasă, cu echipa Rapid, cea mai iubită echipă din România. Cariera mea a fost la Singureniul meu pe care nu l-aş da pe Las Vegas. La anul ne batem cu Steaua şi atunci va fi război”, a declarat Marian Pătuleanu.



 

Afla mai multe despre: marian patuleanuacademia rapidsingureni 

viewscnt
Articole similare