Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii-acţionari de la Dinamo au lansat oficial campania pentru obţinerea licenţei! Anunţ pentru toţi "câinii": cum fac rost de bani FOTO

Fanii-acţionari de la Dinamo au lansat oficial campania pentru obţinerea licenţei! Anunţ pentru toţi "câinii": cum fac rost de bani FOTO

Dinamo București

Comentarii

Fanii se luptă pentru evitarea dezastrului la Dinamo. "Câinii" au nevoie de bani pentru a obţine licenţa pentru sezonul următor.

DDB a anunţat modalitatea prin care se strâng banii necesari licenţei la Dinamo

După ce Pablo Cortacero nu şi-a îndeplinit promisiunile, fanii-acţionari de la Dinamo au rămas singurii care încearcă să salveze clubul. Vineri, DDB a anunţat că a pornit campania pentru strângerea de fonduri în privinţa licenţei pentru sezonul următor. 

"ASTĂZI, PRIMUL PAS:

NUMELE TĂU PE TRICOU ŞI DIRECT ÎN ISTORIA LUI DINAMO! NIMENI NU VA FI EXCLUS de pe tricou, ba dimpotrivă, îi vom putea include şi pe cei care s-au înscris în DDB după primii 5300. ORICARE DINTRE CEI 14.000 de socios și oricare dintre cei care se vor înscrie în DDB în perioada următoare, vor putea să aibă numele înscris pe tricou.

CONDIŢIA pentru a putea comanda acest tricou este să fii membru ProgramDDB.

Este vorba de un tricou original de joc, care va face parte din echipamentul oficial al echipei pentru ediția 2021 - 2022.

Scopul principal este să adunăm banii necesari pentru licență. Tot ce vom face prin acest proiect va fi subordonat acestui scop. 

De la stabilirea costului şi până la timpul limită pentru comenzi. 

Vor fi înscrişi pe tricou şi îl vor primi toţi cei care vor face o donație de 490 lei prin platforma DDB, cu condiţia să fie socios. Ai card, (sau îţi faci) donezi 490 RON şi primeşti tricoul de titular al existenţei lui Dinamo!", a transmis, printre altele, DDB. 

Afla mai multe despre: fani dinamodinamolicenta dinamo 

viewscnt
Articole similare