Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii-acţionari din PCH anunţă o nouă iniţiativă de a strânge fonduri: ”Orice membru DDB care va cumpăra un tricou, va avea numele pe următoare serie”

Fanii-acţionari din PCH anunţă o nouă iniţiativă de a strânge fonduri: ”Orice membru DDB care va cumpăra un tricou, va avea numele pe următoare serie”

Dinamo București

Comentarii

Fanii-acţionari din PCH au anunţat o nouă iniţiativă de a strânge fonduri, care se bazează pe noile tricouri de joc.

Dinamo e în plină insolvenţă, iar fanii-acţionari din PCH caută noi moduri de a strânge bani. Împreună cu producătorul noului echipament de joc, cei din DDB au pornit o nouă iniţiativă pentru a face rost de fonduri.

Orice membru al DDB-ului care cumpără un tricou de joc precum cel prezentat, la preţul de 490 de lei, va avea numele imprimat pe următoarea serie de tricouri.

Fanii-acţionari din PCH anunţă o nouă iniţiativă de a strânge fonduri

”CĂTĂLIN HÎLDAN şi PATRICK EKENG au murit cu acest tricou pe ei şi asta îl face să fie sfânt. Din numele imprimate pe el e scrisă ISTORIA SALVĂRII LUI DINAMO. Deocamdată sunt 2000 de nume. Dar nu există câine care să-şi dorească să aibă acest tricou şi să nu-i putem pune numele pe el.

Oricine îşi va dori acest tricou, va fi pe tricou. În momentul în care un suporter, care este membru DDB, comandă acest tricou, numele lui va fi imprimat pe următoarea serie de tricouri. Nu pot fi mai mult de 2000 de nume pe un tricou. Aşa cum s-a explicat în repetate rânduri, este vorba de o condiţie tehnică impusă de producător.

Motivul este unul simplu: fiecare nume trebuie să se repete de cel puţin două ori, în locuri diferite de pe tricou, pentru a nu exista riscul ca numele să fie acoperit de o emblemă. ESTE UN TRICOU OFICIAL PE CARE JUCĂTORII IL VOR PURTA LA MAI MULTE MECIURI, începând din acest sezon.

Chiar din acest moment îl poţi comanda. Costă 490 de lei şi este tricoul prin care numele tău va fi gravat pe cea mai importantă pagină de istorie a clubului nostru. De ce este negru? Pentru că echipa are deja primul echipament de joc pe culoarea roşie.

Imaginea folosită de noi încă de anul trecut era pe roşu, dar am spus de multe ori că acea imagine, modelul şi culoarea respectivă, au strict valoare ilustrativă”, se arată în comunicatul postat de PCH, pe Facebook.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbpch 

viewscnt
Articole similare