Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii au dat-o de gol pe Halep. Ce star din circuitul ATP a cucerit-o pe Simona: "Era mai bine dacă iubitul tău câştiga"

Fanii au dat-o de gol pe Halep. Ce star din circuitul ATP a cucerit-o pe Simona: "Era mai bine dacă iubitul tău câştiga"

Tenis

Comentarii

Simona Halep se află în vacanţă în România, însă, în curând, va reveni la antrenamente pentru a începe pregătirea pentru turneele de hard.

În America de Nord, Simona Halep se va revedea cu unul dintre cei mai în formă jucători din circuitul masculin. Începând din primăvara acestui an, internauţii au lansat zvonuri cum că românca ar avea o relaţie cu Juan Marin Del Potro.

Au apărut deja şi forumuri sau grupuri pe reţelele de socializare în care fanii celor doi se declară extrem de încântaţi de presupusa poveste de dragoste. Totul a începul la turneul de la Madrid. Cei doi au jucat împreună la un meci demonstrativ, apoi Simona Halep a declarat că ar fi încântată să facă pereche, la turneele de Grand Slam, cu jucătorul argentinian.

Mai mult, sportiva noastră a fost văzută în tribune la Madrid la un meci jucat de Juan Martin Del Potro. 

După ce şi argentinianul a urmărit-o din tribune pe Halep la Roma, românca a mers alături de Ion Ţiriac pentru a urmări duelul de la Roland Garros dintre Del Potro şi Nadal.

Cei doi s-au reîntâlnit şi la turneul de la Wimbledon. Nadal s-a impus şi atunci, iar, la finalul partidei, Halep a postat pe Twitter următorul mesaj: "Cel mai tare meci pe care l-am urmărit". La postarea Simonei a reacţionat un fan, care era de părere că "ar fi fost mai bine dacă iubitul ei ar fi câştigat".

Afla mai multe despre: halepdel potrojuan martinnadalwimbledonroland garros 

viewscnt
Articole similare