Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii CFR-ului l-au distrus pe Dan Petrescu. Suporterii au sărit în apărarea lui Alin Fica: "Nu credeam că voi vedea aşa ceva la CFR"

Fanii CFR-ului l-au distrus pe Dan Petrescu. Suporterii au sărit în apărarea lui Alin Fica: "Nu credeam că voi vedea aşa ceva la CFR"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost în centrul atenţiei la meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj. Antrenorul CFR-ului l-a schimbat pe Alin Fica în secunda 24.

Aflat la debutul în Liga I, puştiul de 18 ani a prins doar câteva secunde în teren la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Imediat după startul partidei, Dan Petrescu l-a trimis în teren pe Adrian Păun în locul lui Alin Fica, decizie care i-a nemulţumit pe fanii CFR-ului.

Suporterii campioanei României au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a clubului cu mesaje de nemulţumire la adresa antrenorului ardelenilor.

  • "Cum să faci aşa ceva cu Fica? Dan Petrescu, te gândeşti puţin în ce situaţie l-ai pus pe acel copil? Esti un om fără caracter, nu contează ce ai făcut tu la CFR Cluj" 
  • "Am şi eu un copil care joacă fotbal la juniori şi îmi imaginez ce e în sufletul săracului copil, în sufletul părinţilor"
  • "Nu ştiu ce e în mintea lui Petrescu. Apoi ne plângem că nu cresc tinerii sau că nu avem echipe naţionale"
  • "E un gest jignitor la adresa jucătorului, a suporterilor şi a regulilor fotbalului românesc. Nu credeam că vom vedea aşa ceva la CFR Cluj"
  • "Acum nu-mi mai pare rău că aţi fost eliminaţi de Sevilla"

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare