Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii din Giuleşti vin pe National Arena să o susţină pe Rapid Viena în meciul cu FCSB. Dică îi critică: ”Numai în România vezi aşa ceva”

Fanii din Giuleşti vin pe National Arena să o susţină pe Rapid Viena în meciul cu FCSB. Dică îi critică: ”Numai în România vezi aşa ceva”

FCSB

Comentarii

Rapid Viena va fi susţinută la meciul cu FCSB şi de mai mulţi fani ai lui Rapid Bucureşti. Nicolae Dică a taxat decizia celor care vor merge să susţină echipa austriacă.

FCSB îşi propune să întoarcă eşecul cu 3-1 din turul cu Rapid Viena şi să se califice în grupele Europa League. Însă suporterii giuleşteni nu-şi doresc ca vicecampioana României să atingă din nou această performanţă.

La meciul cu FCSB, de pe National Arena, Rapid Viena va fi susţinută şi de câţiva suporteri ai lui Rapid Bucureşti. Nicolae Dică se declară întristat de planul suporterilor giuleşteni:

”Numai la noi, în Române, se întâmplă să ţină cu o echipă din altă ţară, dar asta este, suntem învăţaţi. Noi încercăm să facem ceva pentru fotbalul românesc, pentru că atunci când Steaua mergea în Champions League şi aduna puncte au reuşit şi CFR, Urziceni, Galaţi să meargă direct în grupe. Cu cât ne ţin mai mulţi ghină, cu atât avem noi mai mult noroc”, a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbrapid vienarapid bucurestieuropa league 

viewscnt
Articole similare