Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii din Premier League ar putea fi nevoiţi să aştepte câteva luni pentru a reveni pe stadioane lângă echipa favorită

Fanii din Premier League ar putea fi nevoiţi să aştepte câteva luni pentru a reveni pe stadioane lângă echipa favorită

Premier League

Comentarii

Este posibil ca suporterii să fie nevoiţi să aştepte câteva luni înainte de a se întoarce pe stadioanele din fotbal, în condiţiile în care lumea se confruntă cu actuala pandemie de coronavirus, a anunţat preşedintele Federaţiei engleze de fotbal (FA), Greg Clarke, citat de agenţia DPA.

Într-o scrisoare adresată săptămâna trecută consiliului de conducere al FA şi dată publicităţii luni, Clarke a afirmat că "este greu de prevăzut ca mulţimile de fani - care sunt elementul vital al fotbalului - să poată reveni la meciuri prea curând".

Premier League are în vedere disputarea celor nouă etape rămase din sezonul 2019-2020 cu porţie închise şi există riscul de a ca întregul sezonul 2020-2021 să se joace fără fani în tribune.

"Realitatea este că pur şi simplu nu ştim cum vor decurge lucrurile. Însă, cu distanţarea socială în vigoare pentru o anumită perioadă, va trebui să facem faţă unor schimbări substanţiale la nivelul întregului ecosistem al fotbalului. De exemplu, este greu de prevăzut ca mulţimile de fani - care sunt elementul vital al fotbalului - să poată reveni la meciuri prea curând", a explicat oficialul englez.



Preşedintele FA a precizat, totodată, că "o mare cantitate de muncă" este depusă în încercarea de finalizare a actualului sezon. "Protejarea NHS (serviciul public britanic de sănătate) trebuie să rămână prioritatea noastră şi vom continua să urmăm recomandările guvernului, lucrând împreună cu toate părţile interesate din interiorul fotbalului pentru a evalua orice potenţială repornire", a mai spus Greg Clarke.

Afla mai multe despre: faniangliastadioane 

viewscnt
Articole similare