Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii dinamovişti au făcut ceea ce clubul n-a fost în stare să facă: ”Am venit cu charterul suporterilor şi avem mai mult timp de odihnă”

Fanii dinamovişti au făcut ceea ce clubul n-a fost în stare să facă: ”Am venit cu charterul suporterilor şi avem mai mult timp de odihnă”

Handbal

Comentarii

Dinamo a pierdut sâmbătă, în deplasare, duelul cu formaţia Sporting Lisabona, scor 32-31 (14-14), în manşa tur a barajului pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, iar la întoarcerea în ţară, ”dulăii” au apelat la un artificiu pentru a ajunge mai repede. S-au întors cu avionul închiriat de suporteri. Dan Savenco a explicat pentru Telekom Sport cum s-au petrecut lucrurile.

”Ne-am obişnuit să avem deplasări lungi în Champions League. În Norvegia am făcut 15 ore la dus şi 14 la întors. Acum am călătorit mai puţin şi am fost ceva mai odihniţi pentru că am făcut doar 12 ore. Ne bucurăm că la întoarcere am reuşit şi le mulţumim pe această cale suporterilor că au avut acel charter închiriat şi au reuşit să ne ia cu ei ca să reuşim să ne odihnim mai mult înaintea partidei.

La ora 4 a trebuit să plecăm de la club, iar la 6 am avut avion. Am avut o escală de 4,5 ore la Amsterdam”, a spus Dan Sanvenco.

Partida retur dintre Dinamo Bucureşti şi Sporting Lisabona se va juca, joi, 28 februarie, de la ora 20:00, în Sala din Ştefan cel Mare. 

Câştigătoarea acestei duble va înfrunta echipa clasată pe locul doi în Grupa A (Telekom Veszprem sau Vardar) în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Meciurile din optimi vor avea loc între 20-21 martie 2019, cele din sferturi între 24 aprilie şi 5 mai, iar Turneul Final Four în 1-2 iunie.

În sezonul trecut, Dinamo Bucureşti nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

Deţinătoarea Ligii Campionilor este echipa Montpellier HB.

LIVE VIDEO | Dinamo - Sporting, joi, ora 20.00, Telekom Sport 2. Toate biletele puse în vânzare au fost epuizate

Afla mai multe despre: dinamo handballiga campionilor handbal 

viewscnt
Articole similare