Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii FCSB, atac cu talpa la adresa lui Gigi Becali după ultimele evenimente de la club! ”Singurul şi unicul duşman al acestei echipe se află în lojă!”

Fanii FCSB, atac cu talpa la adresa lui Gigi Becali după ultimele evenimente de la club! ”Singurul şi unicul duşman al acestei echipe se află în lojă!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali continuă să se implice la echipă, iar fanii FCSB au lansat un atac la adresa lui.

Becali continua să comande schimbările, fără să ţină cont de antrenorul care se află la cârma echipei. După partida de diminică seara, contra echipei UTA Arad, scor 1-1, fanii FCSB au reacţionat pe reţelele de socializare şi consideră că ce se întâmplă acum la clubul roş-albastru este o ”bătaie de joc”.

”Am tot încercat să nu scriem la cald, la nervi, am zis să acordăm o şansă echipei şi baieţilor şi să fim noi cei care-l ignoră. Am încercat din inimă să fim alături de echipă (repetăm, alături de echipă), am susţinut necondiţionat acest club, am intervenit pe timpul, munca şi nervii noştri în procesul privind palmaresul (unde micul pas înainte este făcut numai datorita implicării noastre), încercăm să strângem rândurile, să formăm iar un grup unit care să încurajeze echipa.

”Singurul şi unicul duşman al acestei echipe se află în lojă!”

Ne luptăm cu acuzaţii, cu ironii, cu troli, cu galerii adverse, cu foştii colegi şi prieteni de peluză, cu avocaţi, cu statul, cu miliţia, cu… şi cu… când, de fapt, singurul şi unicul duşman al acestei echipe se află în lojă! Şi, oricât de dureros ar suna, pe teren, unde avem aşteptări mult mai mari de la jucătorii noştri!

Încercăm să înţelegem partea financiară dar nu putem înţelege cum nimeni nu face un calcul matematic simplu: – antrenor bun, lăsat să-şi facă treaba = jucători bine pregătiţi = meciuri câştigate = cupe europene = stadioane pline = suporteri mulţumiţi = bani mulţi = sponsori puternici = bani mulţi = jucători valoroşi vânduţi în campionate puternice = bani şi mai mulţi. Ce este cu această nepăsare şi bătaie de joc faţă de suporteri, legende, galerie, oameni care iubesc necondiţionat acest club?

Deşi pare doar o ecuaţie simplă, după ce vedem nepăsarea şi neimplicarea jucătorilor, ea (ecuaţia) devine una cu multe necunoscute! Ambiţie, dăruire, implicare? Jucaţi pentru voi, pentru faimă, pentru suporteri, pentru familiile voastre? Suntem şi vom rămâne alături de echipă dar răbdarea noastră este din ce în ce mai limitată…”, au scris suporterii pe Facebook. 

Gigi Becali, 3 schimbări după doar 30 de minute în meciul cu UTA

După doar 30 de minute în meciul cu UTA, Gigi Becali o hotărât să efectueze 3 schimbări. Cristea, Dumiter şi Oaidă au fost înlocuiţi cu Coman, Cordea şi Olaru.

În urma acestui rezultat, FCSB ocupă locul 4, cu cinci puncte, după CFR Cluj, nouă puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte şapte puncte. UTA este pe locul 6, tot cu cinci puncte, după Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-liga 1-suporteri 

viewscnt
Articole similare