Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii FCSB-ului pot lua cu asalt Ghencea. Vicecampioana a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Cât costă şi cum pot fi cumpărate

Fanii FCSB-ului pot lua cu asalt Ghencea. Vicecampioana a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj. Cât costă şi cum pot fi cumpărate

FCSB

Comentarii

FCSB va juca primul său meci pe noul stadion din Ghencea, duminică, împotriva celor de la CFR Cluj.

Acum, oficialii FCSB-ului au pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică.

"FCSB anunţă că biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (6 august - 21:30) şi care se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 15:00.

Preţurile biletelor sunt următoarele:
PELUZE - 30 LEI
TRIBUNA 2 - Inel 1 - 50 LEI
TRIBUNA 1 - Inel 1 - 100 LEI
VIP - 200 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat şi pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziţionate până duminică, 6 august, la ora 16:00.

Programul caselor de bilete va fi anunţat ulterior!

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi pe Stadionul Steaua:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult. În situaţia în care un adult este însoţit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziţioneze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilităţi şi actul doveditor al dizabilităţii respective, precum şi copie după C.I. a însoţitorului.
Atenţie! Persoanele cu dizabilităţi sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă aşteptăm alături de noi!" , a fost anunţul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Afla mai multe despre: ghenceafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare