Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii i-au sărit in cap lui Mititelu după ce l-a demis pe Flavius Stoican: ”Nici măcar puşcăria nu i-a băgat minţile în cap!”

Fanii i-au sărit in cap lui Mititelu după ce l-a demis pe Flavius Stoican: ”Nici măcar puşcăria nu i-a băgat minţile în cap!”

FC U Craiova

Comentarii

Flavius Stoican a fost dat afară de familia Mititelu de la U Craiova 1948.

Flavius Stoican a rezistat mai puţin de o lună la FC U Craiova. Tehnicianul de 44 de ani a fost demis de olteni după doar patru meciuri pe bancă, trei în campionat şi unul în cupă.

Acesta ar fi fost dat afară din pricina unor divergenţe cu conducerea. Adrian Mititelu îl instructase să folosească anumiţi jucători în cupă, iar Stoican nu a ascultat, astfel că a fost înlăturat de la club.

Fanii nu au fost de acord cu decizia luată de Mititelu şi i-au sărit în cap patronului de la Craiova.

„Se pare că un anumit personaj, nu îi spunem numele, nu a învăţat nimic în 20 de ani de activitate în domeniul ăsta, interval în care aproape a reuşit să omoare cea mai frumoasă echipă a fotbalului românesc. Nici măcar puşcăria nu i-a băgat minţile în cap, ba dimpotrivă, acţiunile sale sunt mai auto-distructive parcă decât oricând... 

Probabil că erau şanse de a scăpa de retrogradare cu Stoican, de aceea Mititelu "cel mare" (adică cel din puşcărie) l-a demis pe noul, deja fost, antrenor. Motivul? Că nu i-ar fi respectat indicaţiile tactice.

În felul ăsta o sa ne îndepărteze şi pe ăia puţini care am rămas alături de echipă de ataţia ani, timp în care a fost într-o comă profundă, şi o să ajungem să ni se scârbească tuturor atunci când auzim de sportul ăsta....”, au postat fanii olteni pe facebook.

Pe cine vrea să aducă Mititleu în locul său

În locul lui Stoican a fost instalat Bobi Verdeş, ca interimar, până când conducerea va putea finaliza negocierile cu un antrenor principal definitiv. Mititelu ar avea deja un favorit pentru post.

Leo Grozavu ar fi antrenorul dorit de Adrian Mitelu, tehnician liber de contract după despărţirea de Sepsi, anunţă prosport.ro. Acesta petrecuse aproape doi ani la Sf. Gheorghe înainte de a fi înlăturat.

Cunoscut pentru ”mâna de fier” cu care conduce vestiarul, Grozavu este dorit de conducerea lui FC U pentru a mai disciplina echipa olteană, care a fost implicată în tot felul de scandaluri de la revenirea în Liga 1.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948adrian mititeluflavius stoican 

viewscnt
Articole similare