Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii i-au strigat numele lui Steliano Filip. Reacţia lui Miriuţă: ”E un băiat de mare caracter!”

Fanii i-au strigat numele lui Steliano Filip. Reacţia lui Miriuţă: ”E un băiat de mare caracter!”

Superliga

Comentarii

Suporterii i-au strigat numele lui Steliano Filip la meciul pe care Dinamo l-a câştigat cu 2-1 în faţa lui CSM Poli Iaşi. Jucătorul de 23 de ani a deschis scorul şi a fost printre cei mai buni de pe teren.

Steliano Filip a stârnit o mulţime de controverse în această perioadă. Totul a început la Piatra Neamţ, unde a fost în grupul jucătorilor care s-au distrat până dimineaţă, înainte de meciul de Cupă cu Aerostar. Apoi, într-o seară în care era liber, Filip a fost într-un club din Timişoara.

În toată această perioadă, Dinamo se chinuia să obţină o victorie. Însă Filip a arătat o altă atitudine cu CSM Poli Iaşi. A deschis scorul în minutul 8 şi apoi a avut o evoluţie foarte bună. Fanii au reacţionat şi l-au încurajat, lucru despre care Vasile Miriuţă spune că este entuziasmant. Antrenorul lui Dinamo îl laudă şi el pe Filip:

”Mă bucur enorm pentru Steliano, mă bucur enorm că publicul i-a strigat numele şi l-a încurajat. Ăsta e Steliano de care avem nevoie. E un băiat de mare caracter, care la greu şi-a pus osul la bătaie”, a declarat Vasile Miriuţă.

Antrenorul lui Dinamo îşi doreşte acum o victorie a FCSB-ului în faţa Astrei, pentru ca Dinamo să mai poată spera la play-off: ”Ţin cu Steaua, sunt stelist mâine (n.r. astăzi). Mâine sunt stelist, cel mai mare stelist”.

Afla mai multe despre: dinamofcsbastravasile miriutasteliano filipliga 1 

viewscnt
Articole similare