Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii îl vor înapoi pe Deian Sorescu. ”Le-ar plăcea să mă întorc la tricoul pe care l-am respectat!”

Fanii îl vor înapoi pe Deian Sorescu. ”Le-ar plăcea să mă întorc la tricoul pe care l-am respectat!”

Stranieri

Comentarii

Deian Sorescu a plecat în această iarnă de la Dinamo şi a ajuns la Rakow, echipă care se află pe primul loc din Polonia.

Sorescu nu a plecat de mult timp din Ştefan cel Mare, dar a dezvăluit că suporterii vor să se întoarcă cândva la Dinamo, chiar dacă jucătorul nu a plecat în cele mai bune condiţii de la club. 

 ”Le-ar plăcea să mă întorc la tricoul pe care l-am respectat!”

”Da, mulţi spun că am făcut o alegere bună că am plecat şi că, la un moment dat, le-ar plăcea să mă întorc la tricoul pe care l-am respectat. În ultima perioadă de la Dinamo, primeam mesaje nu chiar foarte drăguţe din partea câtorva suporteri care mă criticau, ca să zic aşa. Per total, majoritatea m-a apreciat şi mi-a lăsat impresia că am făcut un lucru bun cât am fost la Dinamo.

Într-adevăr, nu am putut să ne ridicăm la aşteptările lor. Dinamo este un club de tradiţie, obişnuit cu trofee, dar realitatea este diferită acum, din păcate pentru suporteri. Au fost foarte mult probleme care s-au adunat şi care ne-au apăsat pe cei care am fost acolo. Doar noi ştim prin ce am trecut”, a declarat Deian Sorescu, potrivit Playsport.

Deian Sorescu a evoluat 134 de partide în tricoul lui Dinamo, a marcat 26 de goluri şi a oferit 34 de pase decisive. 

Deian Sorescu a marcat primul gol pentru Rakow

Deian Sorescu a marcat primul gol pentru Rakow în meciul cu Stal Mielec.

Deian Sorescu a deschis scorul în meciul dintre Rakow şi Stal Mielec. Fundaşul român a marcat în minutul 50. Cu o victorie, echipa românului, Rakow urcă pe primul loc în Polonia, cu 51 de puncte. Pentru Sorescu este al doilea meci ca titular, în primul, Sorescu a reuşit o pasă de gol. Sorescu a ajuns în Polonia pe 21 ianuarie 2022.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piaţă lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: stranieri-deian sorescu-polonia 

viewscnt
Articole similare