Experiențe împreună.
You are here:

Fanii italieni furioşi pe reţelele de socializare după meciul Franţa - România care a calificat ambele echipe în semifinalele Euro 2019

Fanii italieni furioşi pe reţelele de socializare după meciul Franţa - România care a calificat ambele echipe în semifinalele Euro 2019

Echipa națională

Fanii italieni au fost foarte nemulţumiţi de meciul România - Franţa, scor 0-0, care a trimis ambele echipe în semifinalele CE de tineret, în detrimentul Italiei, ţara gazdă. "Biscoto (n.r. - biuscuit)", un termen care defineşte meciurile ce se termină în urma înţelegerii celor două echipe, este cuvântul cel mai întâlnit pe reţelele de socializare.

Nu doar presa italiană a fost nemulţumită de ”egalul anticipat” dintre România şi Franţa. Şi fanii italieni au reacţionat pe reţelele de socializare. Aceştia fac trimitere la ”înţelegerea” dintre naţionalele României şi Franţei folosind termenul ”biscoto”.

 

 

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia.

România a participat ultima dată la JO de la Tokyo din 1964. Acum, România va merge tot la Tokyo, la JO din 2020.

Din Grupa A, Italia, şase puncte, golaveraj +3, spera la calificare, în cazul unui succes românesc la Cesena sau în cazul unei înfrângeri a tricolorilor la mai multe de două goluri.

viewscnt
Articole similare