Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Ajax, în extaz după transferul lui Răzvan Marin: "Gerrard + Verratti = Marin". Nu a fost uitat nici de fanii lui Standard: "Îţi mulţumim pentru tot"

Fanii lui Ajax, în extaz după transferul lui Răzvan Marin: "Gerrard + Verratti = Marin". Nu a fost uitat nici de fanii lui Standard: "Îţi mulţumim pentru tot"

Stranieri

Comentarii

Ajax Amsterdam a anunţat joi transferul lui Răzvan Marin din vară, jucător pentru care au plătit 12,5 milioane celor de la Standard Liege. Fanii "lăncierilor" sunt în extaz după oficializarea mutării, dar românul nu a fost uitat nici de fanii lui Standard Liege şi nici de cei români.

"Nu veţi regreta asta! Va fi un jucător mare", a scris un fan al lui Standard Liege la anunţul făcut de Ajax Amsterdam, care a fost aprobat imediat de mai mulţi fani olandezi. Unul dintre ei chiar s-a dus şi mai departe şi l-a comparat pe "tricolor" cu mari mijlocaşi din fotbalul mondial: "Steven Gerrard + Verratti = Marin"

Răzvan Marin este din 2017 la Standard Liege şi şi-a lăsat amprenta la clubul belgian, iar fanii nu au uitat toate lucrurile bune făcute de Răzvan: "Roşu şi alb ţi-au venit întotdeauna bine. Îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut la Standard, eşti binevenit oricând aici! Mult succes la Ajax"

Alte persoane deja s-au grăbit să vehiculeze echipa la care la care va ajunge de la Ajax: "Următoarea echipă: Real Madrid""Nu, următorea este Juventus".  În cele din urmă şi românii l-au felicitat pe mijlocaşul în vârstă de 22 de ani: "Felicitări, Răzvan! Suntem foarte, foarte mândri de tine!". AC Milan sau Barcelona mai sunt echipele la care microbiştii îl văd, în viitor, pe Marin. 

Afla mai multe despre: razvan marinajax amsterdamfani 

viewscnt
Articole similare