Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Birmingham au criticat în termeni duri oferta de 10 milioane de euro pentru Dennis Man. "Crede cineva acest r***t?"

Fanii lui Birmingham au criticat în termeni duri oferta de 10 milioane de euro pentru Dennis Man. "Crede cineva acest r***t?"

Fotbal

Comentarii

Suporterii formaţiei din Championship, Birmingham City, au reacţionat la auzul veştii că formaţia lor ar fi oferit 10 milioane de euro în schimbul jucătorului de la FCSB, Dennis Man. Informaţia nu a fost digerată prea uşor de suporteri, care şi-au manifestat, în mare, dezaprobarea faţă de această tentativă de transfer.

Birmingham nu se află într-o situaţie foarte comodă în Championship, doar locul 18 (din 24), fiind mai aproape de retrogradare - 6 puncte, decât de locurile care asigură cel puţin lupta pentru promovarea în Premier League - 12 puncte. În cele 26 de etape scurse, Birmingham a încasat 43 de goluri, având a patra cea mai slabă apărarea din liga secundă engleză. La auzul informaţiei că echipa lor ar fi oferit 10 milioane de euro pentru Dennis Man, fanii lui Birmingham au fost extrem de critici la adresa conducerii.


Majoritatea reacţiilor au fost negative la adresa realizării transferului, mai ales că problema echipei s-ar afla în defensivă şi la finalizare, nicidecum în flancurile atacului, acolo unde Birmingham are o mulţime de posibilităţi. De asemenea, o altă grijă ar putea fi neîndeplinirea criteriilor impuse de Fair-play-ul Financiar, ce ar atrage drept consecinţă o depunctare din partea FA. Iată o serie de comentarii ale fanilor, publicate în presa din Birmingham:

Scott Strange: "Sigur nu este adevărat. Avem nevoie de un atacant, un portar, un mijlocaş la închidere, nu o aripă. Şi pentru 7.6 milioane de lire sterline. Crede cineva acest r***t?"

Tom Devey: "I-am adus pe Villalba şi Bela, îi avem pe Crowley, Bellingham, Maghoma şi Montero, nu avem nevoie de o altă aripă. Este destul de clar faptul că avem nevoie de un atacant, un fundaş şi un portar"

Callum Jack Matthew Ellis: "Cred că este clar faptul că nu este o prioritate, dar este mai bun decât tot ce avem acum. Putem renunţa la Maghoma. Nu ar fi un lucru rău, de exemplu"

Stephen Cannon: "Nu înţeleg de ce Blues nu îi joacă pe Villalba, Crowley şi Bela în spatele vârfului, iar Maghoma şi Montero să le asigure spatele, astfel să cumpere un tânăr care să joace ca atacant".

Steven Galloway: "Nu înţeleg care este problema. Este un jucător de calitate cu un viitor măreţ în faţă. Şi avem nevoie de o aripă, poate să joace şi ca vârf. Sper să fie adevărat".

Lee Atterbury: "Înţeleg acum. Dacă cumpărăm toate aripile din lume, oponenţii nu ne-ar mai putea ataca pe flancuri...".

Stuart Morris: "Avem nevoie de un atacant. Încetaţi cu toţi aceşti mijlocaşi şi aripi". 

Matthew Woodall: "Sigur nu avem bani să stăm departe de încălcarea Fair-Play-ului Financiar". 

Matt Scarsbrook: "Apărarea trebuie pusă la punct, ne ratăm obictivele. Ne trebuie un atacant, avem prea multe aripi: Maghoma, Villalba, Bela, Montero, Mrbati. Dacă ne-ar putea aduce o penalizare de două puncte, de ce ne-am gândi să plătim o asemenea sumă pentru un jucător?".


Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare