Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Cagliari îl critică pe Răzvan Marin: "Nu pare omul potrivit pentru un fotbal fantezist. Deseori insuficient şi zero reuşite"

Fanii lui Cagliari îl critică pe Răzvan Marin: "Nu pare omul potrivit pentru un fotbal fantezist. Deseori insuficient şi zero reuşite"

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român Răzvan Marin este criticat de fanii celor de la Cagliari Calcio pentru randamentul scăzut arătat în acest început de sezon.

Potritivi "CagliariNews24.com", fotbalistul român nu oferă ceea ce are nevoie Cagliari la mijlocul terenului, iar în locul său este considerat a util croatului Marko Rog.

Duminică, Cagliari întâlneşte pe teren propriu pe Spezia, iar jurnaliştii italieni din Sardinia au oferit o echipă de start probabil, în care formaţia lui Eusebio Di Francesco s-ar descurca mult mai bine decât o face acum

La mijlocul terenului, italienii l-au notat pe Nahitat Nandez, un uruguayan extrem de valors, care a lipsit etapa trecută. Un altul ar fi Riccardo Sotil, jucător de bază în naţionala de tineret  Italiei şi care a impresionat în partidele cu Juventus Torino şi Hellas Verona.

Când a venit vorba e al treilea mijocaş, italienii de la "CagliariNews24.com" nu au vorbit chiar în temeni pozitivi despre internaţionalul român Răzvan Marin.

"Cine pare să nu fie omul potriivt pentru un fotbal fantezist este Răzvan Marin: românul se luptă să intre în perspectivele fotbalului italian, deseori insuficient şi cu zero bonusuri reşuşite - nerecomandat. Surpriza se poate numi Marko Rog: croatul a fost foarte bun cu Juventus şi, deşi ar putea fi obosit după meciul din Cupa Italiei, ar reprezenta o şansă bună pentru el acest meci din campionat", au notat italienii.

În acest sezon, Răzvan Marin a jucat în opt meciuri din Serie A, oferind o singură pasă de gol, şi aceea din corner.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare