Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Dinamo acţionează. Comunicatul celor de la PCH: "A trecut săptămâna în care spaniolii au promis că invită suporterii la discuţii"

Fanii lui Dinamo acţionează. Comunicatul celor de la PCH: "A trecut săptămâna în care spaniolii au promis că invită suporterii la discuţii"

Dinamo București

Comentarii

Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj pe Facebook în care susţine că a trecut săptămâna în care spaniolii au promis că invită suporterii la discuţii. Aceştia susţin că dacă jucătorii nu vor fi plătiţi, vor fi plătiţi tot de suporteri prin programul DDB.

"PLĂTIŢI-I PE JUCĂTORI SAU ÎI PLĂTIM TOT NOI!

Jucătorii lui Dinamo trebuie să ştie că nu vor fi NICIODATĂ SINGURI!

Sus braţele, Câinilor!

A trecut săptămâna în care spaniolii au promis că invită suporterii la discuţii. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat, din păcate, dar noi SUNTEM AICI, aşa cum am fost mereu!



Ce ştim în acest moment:

1. Nu suntem siguri ca s-a semnat un act de preluare a acţiunilor, Negoiţă poate le-a oferit doar drept de administrare spaniolilor. Se aşteaptă în continuare o serie de documente de la Registrul Comerţului. Cel care ar urma să devină preşedinte executiv al clubului a declarat presei că lucrurile nu sunt nici pe departe clarificate.

2. Jucătorii, staff-ul şi ceilalţi angajaţi ai clubului NU SUNT PLĂTIŢI.

3. Nu s-au efectuat decât doua transferuri, jucatori veniti gratis. La club s-au intors 6 jucători, împrumutaţi de fosta administraţie.

4. Chiar şi în aceste condiţii, Mulţescu o aşteaptă, luni, pe Hermannstadt, cu mari probleme de efectiv.

5. Există, într-adevăr, jucători, care şi-au exprimat speranţa de a-şi recupera măcar o parte din restanţe cu ajutorul suporterilor din ProgramDDB.

6. Suntem, prin DDB, acţionari la Dinamo.

Există printre noi, suporterii lui Dinamo, câţiva care nu par să realizeze punctul în care ne aflăm. După mai bine de o săptămână de la “preluare”, Dinamo e tot acolo unde era înainte să vină noul administrator, adică într-un mare hău, din care e posibil să nu mai iasă daca ne complacem în “aşteptare” şi “răbdat”.

Noi, cei 9000 de membri cotizanţi, trebuie sa spunem asta foarte răspicat: NU, NU ACEASTA ESTE ATITUDINEA! Noi n-am aşteptat niciodată mai mult decât trebuie, nici măcar o secundă, am ridicat braţele şi am intrat în ei, în toţi, ca prin brânză!

Să nu confundăm răbdarea cu impasibilitatea, cu indiferenţa. Suntem îngrijoraţi şi nu are niciun rost să vă ascundem asta. Ne temem pentru soarta lui Dinamo şi nu putem sta cu mâinile-n sân.

Unii spun că într-o săptămână nu se pot face prea multe, dar să nu uităm declaraţia spaniolilor: ”De 5 luni ne pregătim pentru proiectul de la Dinamo”

CÂINILOR, CHIAR NU NE PERMITEM SĂ AŞTEPTĂM CLOPOTELE!

Raţiunea lansării programului DDB a fost aceea de a ne salva clubul şi nu vom avea linişte până când nu o vom face! Parteneriatul despre care vorbeau spaniolii este, deocamdată, în aşteptare, iar muzica pe care o auzim pe fundal nu ne place!
AICI E DINAMO, FRAŢILOR!

Nimeni nu trebuie să uite asta şi cine nu ştie va trebui să înţeleagă!

PS: În cazul în care jucătorii nu-şi vor primi salariile restante, suntem dispuşi să le plătim noi. Acest lucru se va face DOAR DUPĂ CONSULTAREA prealabilă a membrilor DDB, prin intermediul platformei www.programddb.ro"
, se arată în comunicatul Peluzei.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare