Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Dinamo, protest din cauza programului. De la ce a pornit totul

Fanii lui Dinamo, protest din cauza programului. De la ce a pornit totul

Superliga

Comentarii

Dinamo va juca pentru a treia oară la rând în timpul săptămânii.

„Câinii” vor primi, luni, vizita formaţiei Academica Clinceni de la 21:30. Pentru Dinamo acesta ar fi al 3-lea joc programat lunea. Astfel că fanii au devenit nemulţumiţi de program şi au trimis mesaje spre Liga Profesionistă de Fotbal. 

Ce au scris fanii:

ARE ŞI DINAMO DREPTUL SĂ JOACE ÎN WEEKEND?

Etapă de etapă suntem programaţi să jucăm LUNI SEARA. Joi ne-am bucurat de o seară magică, dar nu pentru că nu suntem patrioţi, ci pentru că a fost eliminat unul dintre motivele invocate de LPF şi de televiziuni pentru programarea lui Dinamo în fiecare luni. 

”Echipele angrenate în Cupele Europene au prioritate pentru a juca vineri, sâmbătă sau duminică seară.”

Dacă se tot caută motive pentru ca noi să fim dezavantajaţi, atunci şi noi găsim un motiv în plus pentru a-l considera pe Tattybayev erou: Acest Massimo Maccarone din Okteabrîskii a mai simplificat programul Ligii 1 pentru zilele de weekend. Să vedem acum ce motive se mai invocă. 

Dinamo trăieşte din banii suporterilor. Nu suntem susţinuţi din bugetul local ca alte echipe. AVEM NEVOIE DE PREZENŢA CÂINILOR PE STADION. Trăim din bilete fizice şi din bilete virtuale. 

DE CE TREBUIE SĂ NI SE PUNĂ PIEDICI AN DE AN? 

Sperăm la normalitate şi imparţialitate în privinţa programării jocurilor. Până atunci, Dinamo este nevoită să joace tot luni seară şi noi va trebui să fim la datorie, pentru că echipa trăieşte exclusiv din sprijinul şi implicarea noastră. 

La ultimul meci s-au vândut bilete virtuale de 23.000€. Arena Naţională a fost aproape de sold out şi acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea ta şi a celorlalţi dinamovişti. 

Dacă reuşim să strângem o sumă asemănătoare la fiecare meci, am avea în medie 100.000€/lună numai din bilete virtuale. Dacă adăugăm şi cotizaţiile DDB, biletele fizice de la stadion şi comenzile de tricouri inscripţionate, ajungem la un buget care asigură liniştea echipei.

(Zilele acestea va începe livrarea tricourilor inscripţionate)

HAIDEŢI SĂ ARĂTĂM DE CE SUNTEM DINAMO! Intră pe link-ul de aici şi cumpără câte bilete poţi pentru meciul de luni seară, Dinamo - Academica Clinceni!”

Reacţia ironică a dinamoviştilor, după ce FCSB a fost umilită în Conference League! ”Sărbătorim minunea de la Erevan!”

Afla mai multe despre: dinamoddbprogram meciuri liga 1 

viewscnt
Articole similare