Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Liverpool au făcut o petiţie pentru ca Messi să fie suspendat la meciul retur. Care este motivul şi câte semnături a adunat

Fanii lui Liverpool au făcut o petiţie pentru ca Messi să fie suspendat la meciul retur. Care este motivul şi câte semnături a adunat galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a înscris o dublă în turul semifinalei din UEFA Champions League şi a facilitat victoria Barcelona împotriva celor de la Liverpool, meciul terminându-se 3-0. Fanii "cormoranilor" i-au prins frica argentinianului şi au făcut o petiţie prin care cer suspendarea lui.

Motivul invocat de britanici este momentul în care Messi a obţinut lovitura liberă din care a făcut 3-0 şi a ridicat publicul de pe Camp Nou în picioare cu un nou gol fabulos. Pe reluări se poate observa cum Messi îl loveşte intenţionat pe Fabinho cu palma peste cap. Chiar dacă se afla aproape de fază, arbitrul a decis să dea totuşi fault pentru Barcelona. Însă fanii lui Liverpool consideră că Messi trebuia eliminat şi au făcut o petiţie pe net în care cer suspendarea lui pentru retur.

Petiţia a atras aproape 10.000 de semnături şi poate intra în atenţia guvernului Marii Britanii dacă va trece de această barieră, dar din păcate pentru fanii lui Liverpool, nu poate influenţa în vreun fel decizia UEFA. 

Afla mai multe despre: messiliverpoolfani 

viewscnt
Articole similare