Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Manchester City îl susţin pe antrenorul marii rivale :) "Jose Mourinho, vrem să rămâi!" Scandări pro-Mourinho la ultimul meci

Fanii lui Manchester City îl susţin pe antrenorul marii rivale :) "Jose Mourinho, vrem să rămâi!" Scandări pro-Mourinho la ultimul meci

Premier League

Comentarii

Manchester United trece prin cea mai slabă perioadă din acest start de sezon odată cu înfrângerea, 1-3, pe terenul lui West Ham United. Relaţia dintre vestiar şi antrenor pare că s-a rupt definitiv, iar zilele lui Mourinho pe banca "diavolilor" sunt numărate, motiv de glume pentru fanii lui City.

Tot sâmbătă, Manchester City a câştigat pe teren propriu, 2-0, cu Brighton. Cu meciul rivalilor de la United terminat, fanii "cetăţenilor" au avut timp de mai multe mesaje de "susţinere" pentru tehnicianul portughez. 

"Jose Mourinho, vrem să rămâi", "Nu-l concediaţi pe Mourinho, noi îl avem pe Guardiola", au fost cele două scandări preferate la meciul lui City. În plus, ei şi-au adus aminte şi de Pablo Zabaleta, fost jucător la City, care a fost titular la West Ham în victoria cu United. Argentinianul şi-a putut auzi numele scandat pe Ettihad Stadium ca în vremurile în care câştiga titlul cu City. 

Zabaleta a fost cel care i-a pasat decisiv lui Felipe Anderson, la primul gol încasat de United. 

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester citymanchester unitedgaleriefaniscandari 

viewscnt
Articole similare