Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Midtjylland au găsit o nouă modalitate de a fi aproape de favoriţii lor

Fanii lui Midtjylland au găsit o nouă modalitate de a fi aproape de favoriţii lor

Fotbal

Comentarii

Clubul danez de de fotbal primă ligă FC Midtjylland a inaugurat luni sistemul "drive-in" pentru suporterii săi, în condiţiile restricţiilor impuse competiţiilor sportive din cauza pandemiei de coronavirus.

Toate meciurile din campionatul Danemarcei se vor disputa cu porţile închise până la finalul acestui sezon, pentru prevenirea răspândirii Covid-19. FC Midtjylland, liderul clasamentului, a vrut să le ofere însă fanilor săi posibilitatea să urmărească împreună un rezumat de 45 de minute al meciului cu AC Horsens, din propriile automobile, pe unul dintre ecranele uriaşe din jurul stadionului MCH Arena din oraşul Herning.

Circa 100 de maşini, fiecare cu maximum 5 suporteri, au fost parcate în faţa stadionului, în timp ce comentariul jocului a fost difuzat la radio, pe o frecvenţă specială. Fanii, echipaţi cu steaguri şi baloane în culorile clubului, s-au bucurat de atmosferă, nu însă şi de rezultatul final, FC Midtjylland înclinându-se la limită pe teren propriu (0-1) în meciul de luni. Oaspeţii s-au impus prin golul marcat în prima repriză de Louka Prip (36).

În ciuda acestui eşec, FC Midtjylland a rămas pe prima poziţie a clasamentului, cu un avans de 9 puncte faţă de FC Copenhaga. Primele şase clasate în Superliga daneză dispută o "mini-ligă" de zece etape pentru stabilirea campioanei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare