Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Reading au votat pe cine vor titular, în locul accidentatului Lucas Joao. Ce se întâmplă cu George Puşcaş

Fanii lui Reading au votat pe cine vor titular, în locul accidentatului Lucas Joao. Ce se întâmplă cu George Puşcaş

Fotbal

Comentarii

Atacantul portughez al celor de la Reading, Lucas Joao, s-a accidentat în ultima partidă a anului 2019, în victoria contra celor de la Fulham, scor 2-1, iar verdictule este unul dur: va lipsi trei luni de pe gazon.

Antrenorul celor de la Reading, Mark Bowen trebuie să umple rapid golul lăsat de lusitan, cu un alt atacant care să arate aceeaşi forţă şi determinare în teren. 

Fanii celor de la Reading au iniţiat un sondaj în care s-au întrebat cine să-l înlocuiască pe Lucas Joao. Dintre cei care au ales, 47% din sufragii i-au revenit internaţionalului român, George Puşcaş, proaspăt revenit după o accidentare la umăr care l-a ţinut câteva săptămâni pe bară. A doua a fost aleasă opţiunea "transferului unui alt jucător", cu 30%, urmat de atacantul Sam Baldock - cu 13%, Yakou Meite - cu 5%, Danny Loader - 4% şi Lucas Boye - 1%.

După 26 de etape, Reading se află pe locul 14, cu 36 de puncte, la 6 de locurile care asigură prezenţa în play-off-ul de promovare în Premier League. În următoarea rundă, Reading va juca pe terenul celor de la Millwall, sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 17. Millwall este pe locul 8, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare