Experiențe împreună.
You are here:

Fanii lui Sporting au intrat peste jucători şi i-au luat la bătaie. Bas Doos s-a ales cu capul spart!

Fanii lui Sporting au intrat peste jucători şi i-au luat la bătaie. Bas Doos s-a ales cu capul spart!

Aproximativ 50 de ultraşi ai celor de la Sporting Lisabona i-au atacat pe jucători şi pe membrii staff-ului tehnic înainte de un antrenament la baza de pregătire din Alcohete. Fanii portughezi au intrat peste jucători şi personalul din staff-ul lui Jorge Jesus pentru a le cere socoteală, în urma înfrângerii cu 2-1 din ultima etapă în faţa lui Maritimo.

Antrenorul Jorje Jesus şi jucătorii William Carvalho, Rui Patricio, Marcos Acuna şi Rodrigo Battaglia vor să îşi rezilieze contractele cu Sporting după atacul suporterilor. Sunt zvonuri că fotbaliştii nu ar mai intra pe teren la finala Cupei Portugaliei. “Nu am cuvinte, nu mă aşteptam la aşa ceva, a fost un incident dureros. Toţi suntem şocaţi. E o dramă pentru toată lumea, suntem şocaţi”, a declarat Bas Dost.

Bas Dost, golgheterul echipei, a ieşit cel mai rău în urma conflictului cu fanii şi a ajuns la spital cu două plăgi deschise în zona capului. Ultraşii formaţiei din capitală au fost înarmaţi cu mai multe arme albe, printre care şi curele, dar şi cu mai multe torţe pe care le-au aprins în vestiar.

Clubul a anunţat la finalul evenimentelor neplăcute că va face o radiografie a celor întâmplate şi va încerca să-i pedepsească pe cei vinovaţi:  “Sporting Lisabona respinge cu vehemenţă evenimentele înregistrate astăzi la complexul de pregătire al echipei. Nu putem să fim de acord cu astfel de acte de vandalism faţă de sportivi şi staff-ul tehnic. Sporting nu este o asemenea echipă, iar sportul nu poate să fie practicat astfel. Vom lua toate măsurile necesare pentru a clarifica cele întâmplate şi nu vom ezita să cerem pedespirea celor care au acţionat în acest mod absolut lamentabil“, a fost anunţul oficial al clubului.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta