Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui United au un nou favorit. VIDEO | Cine e puştiul pletos cu nume de asiatic care i-a impresionat pe englezi la debut

Fanii lui United au un nou favorit. VIDEO | Cine e puştiul pletos cu nume de asiatic care i-a impresionat pe englezi la debutgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Fanii lui Manchester United sunt convinşi că au un viitor star al fotbalului în curtea clubului, după ce au urmărit debutul mijlocaşului Tahith Chong la echipa U23 "diavolilor", notează Daily Mail.

Deşi United a pierdut derby-ul cu Tottenham, scor 1-3, Chong a înscris primul gol al partidei şi a impresionat.

Tahith Chong este un fotbalist ajuns la grupele de copii şi juniori ale clubului de pe Old Trafford în vara lui 2016 şi care nu are cum să treacă neobservat graţie look-ului care aduce aminte de Ruud Gullit în anii de glorie ai starului olandez sau cu columbianul Carlos Valderama.

Născut la Willemstad, în Curacao, pe 4 decembrie 1994, Chong are naţionalitate olandeză şi a jucat pentru toate naţionalele de tineret ale batavilor, până la U19. În vârstă de 18 ani, Chong s-a format la juniorii lui Feyenoord şi a făcut pasul spre Manchester United înainte să împlinească 16 ani, însă a suferit o gravă accidentare care l-a ţinut pe bară timp de 10 luni.



Iar evoluţia lui Chong din meciul cu Tottenham i-a făcut pe fanii diavililor să-l compare deja cu George Best şi Lionel Messi.



Vezi mai jos un clip cu cele mai bune momente ale lui Tahith Chong din meciul său de debut la United U23.
 


 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tahith chongmanchester unitedpusti18 ani 

viewscnt
Articole similare