Experiențe împreună.
You are here:

Fanii olteni, în delir! U Craiova a anunţat o nouă LOVITURĂ pe piaţa transferurilor: "Rotaru a negociat direct cu el"

Fanii olteni, în delir! U Craiova a anunţat o nouă LOVITURĂ pe piaţa transferurilor: "Rotaru a negociat direct cu el"

Liga 1

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, a confirmat intenţia clubului de a semna cu Claude Dielna. Fundaşul central în vârstă de 32 de ani mai are de efectuat vizita medicală până a deveni oficial jucătorul echipei.

Universitatea Craiova, transfer tare în apărare. Claude Dielna va fi prezentat la echipă

Claude Dielna ar urma să semneze cu U Craiova până în vară, cu opţiune de prelungire a contractului. Patronul Mihai Rotaru s-a implicat personal pentru ca mutarea să aibă loc, iar acum ultimele detalii sunt puse la punct pentru ca antrenorul Corneliu Papură să se poată baza pe serviciile francezului. 

Conducerea lui U Craiova a oferit o primă reacţie în acest sens. Preşedintele Sorin Cîrţu a confirmat informaţia: "Mi-a plăcut când a jucat la Dinamo, a avut evoluţii bune şi dădea siguranţă apărării lui Dinamo. Ştiu că mai era de pus la punct vizita medicală. Lucrurile trebuie să se rezolve. Discuţiile s-au purtat de către domnul Mihai Rotaru cu el. La cum s-a prezentat la Dinamo, eu zic că e un plus. Este şi concurenţa din compartimentul ofensiv şi ar fi o achiziţie bună pentru îmbunătăţirea compartimentului defensiv", a declarat oficialul lui U Craiova pentru Oltenia TV.   

Ajuns la 32 de ani, Dielna a evoluat în ultimii doi ani şi jumătate peste ocean, la două echipe din MLS: New England Revolution şi Portland Timbers. 

Dielna a lăsat o impresie foarte bună în prima perioadă petrecută în Liga 1. Francezul a fost adus de Dinamo, sub formă de împrumut, în februarie 2017, de la Sheffield Wednesday şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "câinilor" în ultimul sezon în care aceştia au evoluat în play-off. După expirarea împrumutului în Ştefan cel Mare, Dielna a rămas liber de contract, iar Dinamo a încercat să îl păstreze, însă francezul a ales o ofertă mai avantajoasă din MLS.

Claude Dielna are peste 200 de meciuri în cariera sa profesionistă, cele mai multe în Ligue 2. De-a lungul carierei, apărătorul central a jucat la: Lorient, FC Istres, Olympiakos, CS Sedan, Sheffield Wedensday, Slovan Bratislava, Dinamo, NY Revolution şi Portland Timbers. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe