Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Petrolului suspectează echipa de blat!!! Mesajele galeriei care ridică mari semne de întrebare la Ploieşti

Fanii Petrolului suspectează echipa de blat!!! Mesajele galeriei care ridică mari semne de întrebare la Ploieşti

Liga 2

Comentarii

Petrolul a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 6-2 (3-2), formaţia Luceafărul Oradea, în etapa a XI-a a Ligii a II-a. Au marcat: Chindriş '2, Lumu '8, Ţigănaşu '26, '53, Oros '62 (a), Ştefănescu '75 / Paraschiv '13, '34. În minutul 90+2, Tamuz a ratat un penalti pentru Petrolul.

Deşi gazdele s-au impus cu uşurinţă, fanii prezenţi pe Stadionul Ilie Oană au cerut în permanenţă demisia antrenorului Leontin Grozavu. Petrolul a urcat pe locul 3 după acest succes, cu 22 de puncte. Sportul Sangov, cu un meci încă nedisputat, şi Academica Clinceni conduc în clasament, cu câte 24 de puncte.
 
Liga2.ro scrie că la meciul cu Luceafărul, suporterii de la Peluza I Ilie Oană au avut câteva săgeţi şi către doi dintre foştii jucători importanţi ai clubului. Cristian Vlad, acum preşedinte la Petrolul, şi Claudiu Tudor, căpitanul din sezonul trecut, retras din fotbal după promovare, au fost acuzaţi direct prin două bannere afişate pe durata partidei cu orădenii şi care ridică mari semne de întrebare faţă de evoluţia echipei în acest sezon. 
 
"Cristi Vlad şi Claudiu Tudor aţi jucat să încasaţi / Casele de pariuri să le falimentati", a fost primul banner afişat de galeria Petrolului. După autogolul lui Cristian Oroş, pentru 5-2, să ridice un nou banner: "7+ cota 12".
 

Afla mai multe despre: petrolulblaturimesajegaleriefaniluceafarul oradealiga 2 

viewscnt
Articole similare