Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii s-au adunat pe stadion în timpul pandemiei! FOTO Protest împotriva deciziei de a înjumătăţi punctele în liga a doua

Fanii s-au adunat pe stadion în timpul pandemiei! FOTO Protest împotriva deciziei de a înjumătăţi punctele în liga a doua

UTA

Comentarii

Fanii formaţiei UTA s-au adunat pe stadion şi au protestat prin scandări şi bannere împotriva deciziei federale de a înjumătăţi punctele în Liga 2.

Formaţia arădeană este cea mai afectată de această decizie, pentru că a pierdut avansul de 11 puncte pe care îl avea în fruntea clasamentului.

Suporterii echipei lui Balint s-au adunat la stadion şi au protestat prin scandări şi bannere împotriva deciziei federale.

Federaţia Română de Fotbal şi cluburile din Liga 2 au decis împreună schimbarea formatului competiţiei pentru finalul sezonului. Se va juca în sistem play-off şi cu meciuri într-o singură mansă. UTA e cea mai afectată de decizia luată. În plus, nicio echipă din liga secundă nu va retrograda: "Dacă s-ar fi îngheţat campionatul UTA ar fi fost declarată campioană" a declarat Laszlo Balint, antrenorul formaţiei ardelene, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: faniuta 

viewscnt
Articole similare