Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii s-au enervat după ce FCSB a anunţat oficial despărţirea de Budescu. ”Ruşine! CFR cumpără ce e mai bun, iar noi vindem ce e mai bun!”

Fanii s-au enervat după ce FCSB a anunţat oficial despărţirea de Budescu. ”Ruşine! CFR cumpără ce e mai bun, iar noi vindem ce e mai bun!”

FCSB

Comentarii

Fanii au reacţionat după ce FCSB a anunţat oficial despărţirea de Constantin Budescu.

FCSB a anunţat, joi, despărţirea de Constantin Budescu (33 de ani), care şi-a reziliat contractul cu formaţia roş-albastră. Mai mulţi fani ai echipei au fost nemulţumiţi, după ce au aflat că nu îl vor mai vedea pe Constantin Budescu în tricoul echipei favorite, iar unii dintre ei au trimis un atac către conducerea clubului

”Ruşine! CFR cumpără ce e mai bun, iar noi vindem ce e mai bun!”

”Păcat că a plecat, e o pierdere mare”, ”Sincer, v-aţi bătut joc de el!”, ”L-aţi dorit atât de mult, apoi l-aţi jucat puţin, prea puţin... Jucătorii cu profilul lui, talentaţi, dar capricioşi, au nevoie de minute ca să demonstreze. Poate juca 89 de minute modest şi într-un minut să întoarcă meciul, cu o singură fază!”, ”Păcat, putea câştiga 2-3 meciuri de unul singur”, ”CFR cumpără ce e mai bun, FCSB vinde ce e mai bun” sau ”Ruşine! Cel mai bun jucător”, au fost unele dintre reacţiile fanilor. 

Constantin Budescu s-a despărţit de FCSB

Gigi Becali nu l-a mai vrut pe Constantin Budescu la FCSB din cauza salariului său mare şi a formei slabe, astfel că i-a propus rezilierea contractului. "Budi" şi-a reziliat contractul şi a plecat de la FCSB, iar roş-albaştrii au anunţat oficial despărţirea joi, printr-un mesaj postat pe reţelele sociale.

Budescu a semnat cu FCSB în septembrie 2021, liber de contract, iar în tot acest timp a strâns 11 meciuri, un gol şi o pasă de gol.

Afla mai multe despre: fcsb-budescu-fani 

viewscnt
Articole similare