Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii s-au săturat. Neymar şi Messi, huiduiţi pe Parc des Princes, Mbappe a fost ovaţionat. Ce decizie a luat Pochettino în privinţa lui Donnarumma

Fanii s-au săturat. Neymar şi Messi, huiduiţi pe Parc des Princes, Mbappe a fost ovaţionat. Ce decizie a luat Pochettino în privinţa lui Donnarumma

PSG

Comentarii

Jucătorii echipei PSG au fost huiduiţi de propriii suporteri la intrarea pe teren pentru meciul cu Bordeaux, din etapa a 28-a din Ligue 1.

Fanii sunt supăraţi după eliminarea suferită de echipa lor favorită în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma înfrângerii, scor 1-3, cu Real Madrid.

După startul jocului, principalii vizaţi de huiduielile publicului au fost Messi şi, mai ales, Neymar, cei doi fiind contestaţi la fiecare atingere a balonului. În schimb, Kylian Mbappe a fost ovaţionat.

Antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l treacă pe banca de rezerve pe portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unei gafe la golul egalizator al madrilenilor, miercuri. Locul său în echipa de start a PSG-ului a fost luat de Keylor Navas.

Pochettino nu s-a putut baza la acest meci, cu ultima clasată din Ligue 1, pe Marco Verratti, suspendat, Angel Di Maria, Juan Bernat, Ander Herrera, Sergio Ramos şi Layvin Kurzawa, toţi accidentaţi.

În aceste condiţii, echipa pariziană trimisă pe teren a fost următoarea: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Wijnaldum, Danilo Pereira, Paredes - Messi, Mbappé, Neymar.

PSG s-a impus cu 3-0, graţie golurilor marcate de Mbappe, Neymar şi Paredes.

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare