Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Stelei au sperat, dar regulamentul este clar! De ce Carmen nu riscă să piardă meciul la ”masa verde” (UPDATE)

Fanii Stelei au sperat, dar regulamentul este clar! De ce Carmen nu riscă să piardă meciul la ”masa verde” (UPDATE)

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti poate ajunge, la masa verde, la barajul de promovare în Liga 3, în urma unei gafe comise de oficialii clubului Carmen, anunţă Ziare.com.

Update:

Ies la suprafaţă informaţii noi, care susţin cauza celor de la Carmen. Regulamentul precizează că în fotbalul românesc, fotbalişti din 121 de ţări pot evolua în România fiind consideraţi drept jucători comunitari. Printre aceste ţări se numără atât Nigeria, cât şi Senegal. Prin urmare, fotbaliştii în cauză ar avea dreptul să joace pentru că sunt consideraţi comunitari în conformitate cu tratatele internaţionale semnate de Uniunea Europeană.

Printre ţările care au încheiat acorduri cu UE se numără Algeria, Maroc, Tunisia, Rusia, Albania, Croaţia, Fosta republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, Andorra, San Marino şi 79 de ţări din grupul de State Africane, Caraibiene şi ale Pacificului" inclusiv Nigeria şi Senegal.


Conform sursei amintite, suporterii Stelei au descoperit că sunt şanse mari ca rivala din sezonul trecut să fi încălcat regulamentul chiar în meciul decisiv, câştigat de Carmen cu scorul de 1-0.

Mai exact, conform regulamentului Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, echipele care au jucat în sezonul 2018/2019 al Ligii 4 aveau dreptul să utilizeze doar doi jucători extracomunitari în acelaşi timp pe teren, regulă încălcată de Carmen chiar contra Stelei.

În meciul din Regie, de pe 2 iunie, Carmen a început cu atacantul camerunez Roussel Kana şi cu fundaşul nigerian Ovye Shedrack, iar în minutul 60 a fost trimis în teren încă un camerunez, Gabriel Batchabi. Africanul l-a înlocuit pe Pătraşcu, astfel că toţi cei trei jucători extracomunitari au evoluat în acelaşi timp pentru Carmen.

"Este permisă folosirea a doi jucatori extracomunitari în acelaşi timp", se arată în regulament.

Fanii Stelei au sesizat conducerea clubului, care urmează să solicite lămuriri din partea AMFB. Dacă se stabileşte că toţi cei trei jucători africani care au evoluat pentru Carmen sunt extracomuntari, Steaua ar urma să câştige meciul la masa verde, caz în care îi va lua locul lui Carmen la baraj. Acolo o aşteaptă Mostiştea Ulmu.

Marius Lăcătuş a demisionat după înfrângerea cu Carmen

Marius Lăcăturş a demisionat din funcţia de antrenor principal al CSA Steaua, după ce echipa de fotbal a grupării a pierdut play-off-ul ligii a IV-a. Echipa CSA Steaua a ratat promovarea în Liga a III-a, după ce a fost învinsă, duminică, 2 iulie, de formaţia Carmen Bucureşti, scor 1-0, în finala play-off-ului Ligii a IV-a.

Afla mai multe despre: carmen 

viewscnt
Articole similare