Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii tenisului, în delir! O tenismenă importantă din România a anunţat că este singură: "E destul de complicat"

Fanii tenisului, în delir! O tenismenă importantă din România a anunţat că este singură: "E destul de complicat"

Tenis

Comentarii

Tenisul nu este doar un sport scump, ci şi unul care îţi ocupă mare parte din viaţă şi nu îţi dă privilegiul la o viaţă normal. Acesta este şi cazul Alexandrei Dulgheru, fostul număr 26 WTA.

În direct, la emisiunea Look Sport Live, Dulgheru a răspuns întrebării care este pe buzele tuturor fanilor acestui sport. 

"N-am cum să fiu double, am mers pe single. Este greu să ai o relaţie, dar nu e imposibil. E lux să ai o relaţie normală, dacă am fi fost bărbaţi era mai uşor. E destul de complicat. Ca să găseşti ceva stabil e complicat, aventuri găseşti pe orice drum", a răspuns Alexandra Dulgheru atunci când a fost întrebată de gazda emisiunii, Gianina Iacob, dacă este singură sau într-o relaţie. 

Dulgheru, care a fost măcinată de accidentări în ultima perioadă, este în acest moment pe locul 886 mondial. În vârstă de 31 de ani, Dulgheru a câştigat până acum din tenis peste două milioane de euro, însă a dezvăluit că nu mulţi bani îi rămân în buzunar, pentru că trebuie să îşi plătească staff-ul şi călătoriile la turneele din toată lumea din propriul buzunar. 

Afla mai multe despre: alexandra dulgheru 

viewscnt
Articole similare