Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Fără el, Real Madrid nu ar fi câştigat mare lucru!” Cristiano Ronaldo elogiat în presa din Italia: ”E unic, incredibil, divin!”

”Fără el, Real Madrid nu ar fi câştigat mare lucru!” Cristiano Ronaldo elogiat în presa din Italia: ”E unic, incredibil, divin!”

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo va scrie istorie şi la Juventus. Impresarul său, Jorge Mendes nu are niciun dubiu în privinţa acestui lucru.

Într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, agentul Jorge Mendes l-a elogiat pe Cristiano Ronaldo, eroul lui Juventus în dubla manşă cu Atletico Madrid: ”Este cel mai mare din istoria fotbalului, iar ceea ce a făcut cu Atletico Madrid nu face decât să demonstreze asta. Un extraterestru, care a făcut diferenţa atât în Anglia, cât şi în Spania, iar acum o face în Italia” a reacţionat Mendes atunci când a fost întrebat de maniera în care jucătorul său a tranşat ecuaţia calificării cu Atletico Madrid.

”Fără el, Real Madrid nu ar fi câştigat atât de multe trofee. Este cel mai mare fotbalist din istoria clubului Real Madrid, fără discuţie” a mai spus Mendes. Cel mai influent agent din fotbalul mondial a completat apoi: ”Va scrie istorie şi în Italia, nu am niciun dubiu. Va scrie istorie şi pentru Juventus. Cristiano este epic, incredibil, divin!” a mai declarat Jorge Mendes.

Cristiano Ronaldo are acum 24 de goluri în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru Juventus Torino. Portughezul este cel mai bun jucător al campioanei Italiei în acest sezon şi golgheterul campionatului italian de fotbal, la debutul său în Serie A. 

Afla mai multe despre: real madridjorge mendescristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare