Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără fotbal în Olanda până la 1 iunie, din pricina pandemiei de coronavirus

Fără fotbal în Olanda până la 1 iunie, din pricina pandemiei de coronavirus
Comentarii

Meciurile de fotbal profesionist din Olanda sunt oprite până la data de 1 iunie, din cauza pandemiei de coronavirus, a afirmat, marţi, prim-ministrul Mark Rutte.

Mark Rutte a făcut anunţul după ce starea de urgenţă în Olanda a fost prelungită până la data de 28 aprilie, pentru a opri răspândirea virusului. El a explicat că toate evenimentele care necesită o licenţă vor fi oprite până la data de 1 iunie, subliniind că este valabil şi pentru cele două ligi profesioniste de fotbal. În Olanda, s-au depăşit 12.500 de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, înregistrându-se şi peste 1000 de decese.

Federaţia olandeză de fotbal (KNVB) va trebui să decidă astfel ce înseamnă acest lucru pentru ultimele opt etape ale campionatului, o hotărâre fiind aşteptată pentru miercuri. 

În Eredivise, după 26 de etape, Ajax Amsterdam se află la egalitate de puncte cu AZ Alkmaar, 56, pe locul 3 este Feyenoord, cu 50 de puncte, iar pe locul 4 este PSV, cu 49 de puncte. Ajax, AZ şi Feyenoord au disputat câte 25 de meciuri, în timp ce PSV are 26.

În Eerste Divisie, lucrurile sunt cât se poate de clare, după 29 de etape. Pe primele două locuri, detaşate în frunte, sunt Cambuur şi De Graafschap, iar pentru locul trei de baraj se luptă Volendam şi NAC Breda.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare